Olyan hisztit csapott Kocsis Máté az interneten, óvodások sem csinálhatták volna jobban

Fotó: MTI/Illyés Tibor

Orbán Viktor egy kicsit túl lőtt a célon, amikor a múlt pénteken arról panaszkodott, hogy őt is, mint bérből és fizetésből élőt megviselte a koronavírus járvány. Az ellenzéki szereplők szinte mindegyike, saját habitusának megfelelően reagált a kijelentésre. Kocsis Máté ezt nem tudta feldolgozni, a Facebookon fakadt ki.

Orbán Viktor olyannyira megviselte a járvány, hogy összesen bruttó 2 millió 717 ezer forintot keres,

220 ezer forinttal többet, mint amikor kitört a járvány!

Mindez annak köszönhető, hogy a képviselői alapilletmény kétszer nőtt a járvány kitörése óta. Mondjuk a valóban bérből és fizetésből élők ezt nem mondhatják el magukról, örülnek, hogy egyáltalán megmaradt a munkájuk.

Kocsis Máténál akkor szakadt el a cérna, amikor Dobrev Klára fűzött megjegyzést a miniszterelnök pofátlan mondatához: “a válságot nem kezelték, segítséget nem adtak. Széles körben elérhető állami bérpótlék Európában egyedül módon csak nálunk nem volt. Majd akiknek mindezt köszönhetjük, annak az embernek, az az ember az állami rádióban, a közpénzből működő propagandában elkezd siránkozni, hogy milyen nehéz az ő élete, és ráadásul épp azoknak a pénzén teszi ezt, akiknek ő maga nem segített.”

“most már tényleg elég volt”

– sikított fel Facebook oldalán Kocsi, és már vártuk, hogy eldobja a homokozó lapátját, esetleg még a fenekét a földbeverve kezd el hisztizni, hogy miért merték a főnökét kritizálni. Kocsis a régi jól bevált módszerhez folyamodott, és elkezdett hazudozni a Gyurcsány-kormány teljesítményéről, próbálva ezzel elterelni a figyelmet a főnök pofátlanságáról, hozzátéve, hogy “nehéz ilyenkor higgadtnak maradni”. Higgye el, nekünk is az volt, mikor Orbánt hallgattuk.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!