Karácsony üzent a Fidesznek: tudna mesélni Rogánról! Kollégiumi társak voltak!

Kép: Karácsony Gergely Facebook

Karácsony Gergely visszaüzent az őt támadó Fidesznek és finoman célzott rá: tudna mesélni Rogán Antalról, akivel ugyanabban a kollégiumban laktak.

Karácsony Gergelynek elege lett abból, hogy a fideszes propaganda támadja. Legújabb Facebook-posztjában pikírt stílusban teszi helyre azokat, akik a múltjában kutakodnak, hogy valami terhelő információra bukkanjanak. Hogy segítse a „tényfeltárást”,

a főpolgármester maga írja le eddigi életének állomásait, már az óvodáskortól kezdve.

A szatirikus felsorolás ott kezdődik, hogy Karácsony bevallja, nem járt bölcsődébe. „Óvodába Nyírtasson jártam, úgy emlékszem, egyszer elvettem más homokozó lapátját, de már megbántam. Általános iskolát Nyírtasson kezdtem és Debrecenben fejeztem be, nem, nem rúgtak ki, elköltöztünk, bocsi.” Az igazán érdekes dolgok a gimnáziumi és az egyetemi évek taglalása után következnek. Kiderül ugyanis, hogy

Karácsony kollégiumi társa volt Rogán Antal, és finoman utal rá, hogy tudna mesélni a „húzós estékről”.

A főpolgármester szó szerint ezt írja: „Vidéki gyerek lévén a Ráday utcai kollégiumban laktam, és hát bevallom, voltak húzós estéink. Ha a lakájmédia tudni szeretné, milyen volt, talán megkérdezhetik a kollégiumi társaimat, például Rogán Antalt, szerintem megvan nekik a telefonszáma.”

Rogán Antal jelenlegi propagandaminiszter 1992-ben lett a Széchenyi István Szakkollégium tagja, majd 1995-től a szakkollégium nevelőtanára – abban az évben, amikor Karácsony odakerült. A főpolgármester arra is kitér, hogy az egyetem után a Corvinus Egyetem politikatudományi intézetén oktatott. „Látom, gondot okoz annak feldolgozása, hogy miként lehettem ilyen fiatalon adjunktus, hát nem is tudom, talán kérdezzék meg az általam egyébként sokra tartott Lánczi Andrást, aki kinevezett. Küldjek telefonszámot, vagy megvan?”

Az oktatói évek történetei után sem kell sokat kutakodniuk a Fidesz propagandistáinak, ugyanis

Karácsony elárulta, több diákja is most a Miniszterelnökségen dolgozik!

„Volt, hogy elkéstem az óráról, ez igaz. De a részletek felől, mondom, érdeklődjenek az egykori diákoknál. Ehhez például csak ki kell kiabálni a Miniszterelnökség folyosójára: van, aki Karácsonynál tanult? Lesz jelentkező.”

A főpolgármester szerint ami ez után következne, az már nyitott könyv. „És még nincs vége…” Ez utóbbival vélhetően arra célzott, hogy nemsokára bejelenti indulását miniszterelnök-jelöltként az ellenzéki pártok előválasztásán.

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!