Három “ellenzéki” képviselő is megszavazta Orbánnak az állami vagyon átjátszását

Fotó: Hadházy Ákos / Facebook

Hadházy Ákos hívta fel rá a figyelmet Facebook-oldalán, hogy nemcsak a fideszesek szavazták meg kedden az állami vagyon átjátszását. Így tett három “ellenzéki”, független képviselő is, név szerint

Volner János, Fülöp Erik és Ritter Imre.

Hadházy szerint ők papíron ugyan független képviselők, de nélkülük a mai szavazáson sem lett volna meg a Fidesz kétharmados többsége.

“Ma nekik köszönheti pl. Lázár János, hogy megkapta örökös hűbérbirtokul a mezőhegyesi ménest és nekik „köszönhetjük”, hogy a Fidesz kiszervezte saját embereinek az egyetemeket vagy egyszerűen egy magánalapítványba lopta az állami MOL-részvényeket. Bányai Gábor a sajnálatos betegsége miatt nem tud részt venni az ülésen és ezért a szükséges 133 helyett csak 132 képviselője volt a Fidesznek”

– fogalmazott a képviselő.

Hozzátette: nem tudni, hogy konkrét borítékot is kapnak-e “ezek a jóemberek” a szolgálataikért, vagy csak annak ígéretét, de az tényszerűen állítható, hogy politikai természetű juttatásokban részesülnek.

“Erik és János feltűnően gyakori vendég és szokatlanul kedves fogadtatásban részesül a propagandamédiában. Imre pedig magát a parlamenti széket kapta ajándékba, hogy minden eshetőségre felkészülve bebiztosítsa a kétharmadot”

– zárta a posztot Hadházy.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!