Kitálalt az egészségügyi szakértő: Orbán tudatosan áldozta be a halottakat

Miközben Orbán Viktor a közrádióban röhögcsélve és egy vendéglátóhely teraszán sörözgetve ünnepli a nyitást, Magyarország tragikus rekordot döntött a héten: világelső lett a lakosságarányos halálozás terén.

Az ellentmondásra a napokban már az ellenzéki pártelnökök is felhívták a figyelmet, most Lantos Gabriella, az Új Világ Néppárt egészségpolitikusa tett közzé egy posztot Facebook-oldalán. Lantos azt írta:

“A zsarnok azt várja tőlünk, hogy ne vegyünk róluk tudomást. Ne lássuk a megárvult gyerekeket, a megözvegyülteket, a gyászolókat. Azt várja, hogy elhiggyük, hogy az ő haláluk kivédhetetlen volt. Nem igaz! Többségük halála tudatos döntés: a hazai járványkezelés eredménytelenségének kőbe vésett bizonyítéka. Őket beáldozták!”

Lantos szerint Ausztriára, a kormány által egykor “víruslaborként” emlegetett országra érdemes figyelni, amely a relatíve alacsonynak mondható 10 ezer haláleset ellenére még mindig a korlátozásoknál tart. A kormány szerinte már nem akar tőlük tanulni, külön utat választott. Ez az út eddig két és félszer több halottat követelt. A kormánynak nem számítanak a halottak, de nem számítanak az élők sem.

“A családtagok magukra maradnak a gyászukkal, a tehetetlenségükkel, a lelkifurdalásukkal. Míg Önök most felszabadultan kávéznak egy teraszon, ne feledkezzenek meg a gyászolók fájdalmáról. És arról, hogy ennek nem kellett volna így történnie”

– írta.

Arra kért mindenkit, hogy ha van idejük, sétáljanak végig a Margitszigeten a futókör mellett, ahol számozott köveket helyeztek ki az áldozatok emlékére.

“A Margit hídtól a Grand hotelig ér a kősor. Tegyenek le egy virágot. Emlékezzenek. Arra is, hogy ennek nem kellett volna megtörténnie”

– zárta a posztot Lantos.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!