Orbán ettől őrjöngeni fog – Karácsony keresztülhúzhatja a kormány tervét!

Orban ideges őrjöng

Karácsony Gergely közösségi oldalán mutatta be annak a diákvárosnak a tervét, melyet a kormány kínai elit egyeteme helyett építenének meg.

A főpolgármester azt írja, hogy Budapest vezetősége inkább egy ilyen zöld és élhető, a magyar diákok tízezre számára olcsó lakást biztosító Diákvárost építene, “ott, ahol a kormány kínai hitelből, a magyar adófizetők kárára és a kínai vállalatok hasznára, a kínai befolyásszerzés szolgálatára kínai elit kampuszt akar”.

“A kormány a magyar adófizetőkkel fizettetné meg a kínai politikai, gazdasági és titkosszolgálati terjeszkedés árát”

– emeli ki bejegyzésében Karácsony, aki arról is ír, hogy a terveket a világhírű norvég építész iroda, a Snohetta készítette.

“Sok zöld, kapcsolat a vízzel, funkcionális épületek, modern környezet. Itt tölthetné egyszerre több mint 10 ezer magyar fiatal a diákéveit. Mi erről kötöttünk megállapodást a kormánnyal a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsában, erről hozott egyhangú határozatot a Fővárosi Közgyűlés.

A kormány azonban suttyomban megszegi a megállapodást, meghazudtolja magát a miniszterelnök, aki azt mondta: amit a Fővárosi Közgyűlés nem akar, az nem lesz Budapesten.

Hát, mi nem akarjuk, hogy 500 milliárddal adósítsák el a magyar adófizetőket Kínának”

– szögezi le a főpolgármester a bejegyzésében, hozzátéve, hogy ragaszkodnak a Diákvároshoz és minden erejükkel azon lesznek, hogy megakadályozzák “a kormány újabb esztelen beruházást”.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!