Megtámadta az orvosi kamarát a Fidesz! Már gyógyítani is Orbánék akarnak?

Gulyás Gergely szerint már az orvosi kamara is hazudik, amikor a kórházi állapotokról van szó! Adódik a kérdés: mit terveznek Orbánék, hogy már az orvosok szavahihetőségét is megkérdőjelezik? A Fidesz akar gyógyítani?

Döbbenetes, mennyire hülyének nézi az egész országot a Fidesz! Amikor ugyanis a kormányinfón a 444.hu rákérdezett, hogy a Magyar Orvosi Kamara titkára szerint az egészségügy a kapacitások vége felé jár,

Gulyás Gergely kijelentette: az orvosi kamara hazudik!

Múlt héten a MOK titkára, Svéd Tamás azt mondta a 444.hu portálnak, hogy az egészségügy a kapacitások vége felé jár, nem az ágyak vagy a lélegeztetőgépek, hanem a szakszemélyzet hiánya miatt. A helyzet annyira kritikus, hogy korábban több orvos név nélkül arról nyilatkozott: rangsorolni kell, kiket küldenek tovább intenzívre. Amikor Gulyást ezzel szembesítették, a fideszes politikus szemrebbenés nélkül azt felelte, hogy ez hazugság. Szó szerint azt mondta: „Többször kértük az Orvosi Kamarát, hogy tartózkodjon ilyen jellegű vélemények, vádak, megalapozatlan álhírek megfogalmazásától és terjesztésétől.” Vagyis

a miniszter szerint a Fidesz az orvosoknál is jobban tudja, mi van a kórházakban!

Orbánék tehát egy tomboló járvány kellős közepén úgy próbálják elfedni a valóságot, hogy még az orvosok szavahihetőségét is megkérdőjelezik.

Ez azonban rendkívül veszélyes, mivel

a Fidesz ezzel azt üzeni, hogy az orvosoknak nem szabad hinni!

Ezzel Orbánék nyíltan beállnak az oltásellenes táborba, ahol szintén az orvosokat szapulják! A kérdés csak az, hogy ha sokan elhiszik a Fidesz orvosellenes vádjait, mi lesz itt? Ki fog gyógyítani? A Fidesz?

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!