Bosszú fideszes módra – A szekszárdi polgármester beintett az ellenzéknek!

Fotó: MTI - Sóki Tamás

Szekszárd fideszes polgármestere azután indított bosszú-hadjáratot az ellenzéki képviselők ellen, hogy azok szóvá merték tenni egyes beruházások költségeit, illetve az új munkatársakkal kötött szerződéseket, melyeket ők túlságosan drágának ítéltek meg.

Ács Rezső kormánypárti polgármester ezt követően akcióba lendült, és a járványhelyzetben ráruházott jogaival élve,

egymaga döntött az önkormányzati képviselők és bizottsági tagok tiszteletdíjának megfelezéséről.

“Miután Bomba Gábor és Illés Tamás ÉSZ-es (Éljen Szekszárd!) képviselők többször hangsúlyozták, hogy a veszélyhelyzetben meg kell fogni a pénzt, arról hoztam döntést, hogy az önkormányzati képviselők, bizottsági tagok és bizottsági elnökök tiszteletdíját 50%-kal csökkentem. Az így felszabaduló pénzt a koronavírus elleni védekezésre fordítja a város” – írta a kormánypárti városvezető egy bejegyzésben a Blikk szerint.

Gulyás Róbert, az Éljen Szekszárd! képviselője “kicsinyes bosszúnak” tartja a fideszes polgármester lépését, mivel míg az ő bruttó 160 ezer forintos tiszteletdíjukat Ács megfelezte, addig a saját, 1 millió feletti juttatását, illetve a helyettese több százezer forintos fizetésén nem változtatott.

A fideszes polgármester az üggyel kapcsolatban a lapnak még azt mondta, hogy ő tavaly egyszer már felajánlotta a fizetése felét.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!