Varga Judit nagyon beégette magát – izzadságszagú utánzás amit művel

Varga
Forrás: Varga Judit/Facebook

Egyre kínosabb Varga Judit igazságügyi miniszter tevékenysége, akit a háta mögött már csak CSOK-királynőnek hívnak, bár azóta válófélben van a férjtől, akivel nemrég még 200 millióért vettek közösen ingatlanokat. Most a Facebookon lepett meg minket.

Valószínűleg a nép egyszerű gyermekét, a szociálisan érzékeny vezetőt próbálta eljátszani a miniszter azzal a Facebook profiljára kitett képpel, amelyiken az egyik takarítónővel pacsizik le, egy nyilvánvalóan beállított képen:

varga judit takaritono pacsi
Forrás: Facebook/Varga Judit

A kép mellé a következő szöveget írta: “Hálás köszönet azoknak a hétköznapi hősöknek, akik biztosítják a vírusmentes munkavégzést ebben a nehéz időszakban is.” Mondjuk, ezek a hétköznapi hősök a fotózkodás helyett jobban örülnének a megfelelő bérnek, a 100 százalékos táppénznek ha coviddal fertőződnek meg, vagy éppen a meghosszabbított munkanélküli segélynek, ha a covid miatt veszítették el a munkahelyüket.

De nem ez a legkellemetlenebb a képben. Inkább az, hogy az egész szituáció egy ellopot ötlet, Barack Obamát elnöksége idején kapták le, ahogy hasonlóan lepacsizik az egyik takarító alkalmazottal a Fehér Házban. Csakhogy azon a képen nincs semmiféle felvett képmutató póz, hanem sugárzik a lazaság, a könnyedség és a természetesség. Ez az, amit nem lehet tanulni, mert ezek belülről jönnek. Íme Obama elnök,hasonlítsák össze a két képet:

barack obama pacsizik a feher hazban
Fotó: Peter Souza/The White House

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!