Lopás elleni vakcinát adna be a fideszeseknek Jakab Péter

“A Fidesz soraiban van egy betegség, ami ragályosabb, mint a koronavírus. Úgy hívják, hogy lopás. Nem tudnak neki ellenállni. (…) Én úgy látom, itt nemcsak a koronavírus ellen kell vakcina. De kell egy vakcina a lopás, a hazudozás, a gőg, a hatalmi arrogancia ellen is. Ígérem, ki fogjuk fejleszteni ezt a vakcinát. A nép fogja Önöknek beadni”

– ígérte hétfői napirend előtti felszólalásában a Jobbik elnöke.

Jakab Péter emlékeztetett: az ellenzék nem hajlandó tovább megszavazni Orbán Viktornak a felhatalmazási törvényt, mert a kormány csúnyán visszaélt vele. Hiába szavaztak nekik bizalmat, a Fidesz azonnal “elkezdte kipakolni a pénzt” a Gazdaságvédelmi Alapból a haverok meg a rokonok zsebébe. Jakab szerint a kormány ennek a pénznek a 80 százalékát nem válságkezelésre költötte, hanem saját magára.

“Stadionokra, vadászati kiállításra, Mészárosra, a haverok szállodáira, és még sorolhatnám. De még ez a pénz sem elég Önöknek. Ezért múlt héten a pénzügyminisztérium bejelentette: idén a magyar kormány még több adót kíván behajtani a magyar embereken”

– fogalmazott Jakab, megjegyezve: a magyarok az utóbbi hónapokban az összes megtakarításukat felélték, már ha rendelkeztek egyáltalán ilyennel.

Jakab szerint Orbán ahelyett, hogy az ellenzék összeugrasztásával van elfoglalva, fordíthatná az idejét inkább a magyarok megsegítségére.

“Azt reméli, hogy össze fogunk veszni? Mi kinőttünk az óvodából, szemben Magyarország nagycsoportos miniszterelnökével, aki legutóbb mást sem tett, mint 10 évvel ezelőtti Jakab-idézeteket, meg 15 évvel ezelőtti Gyurcsány-idézeteket-olvasgatott fel”

– mondta.

A kormánytól Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára válaszolt. Bedobva a Gyurcsány-kártyát, azzal vágott vissza, hogy a baloldali koalíciót vezető Gyurcsány a nyilas, vagy ÁVÓ-s szerepét osztotta Jakabra.

“Azzal, hogy az őszödi szemkilövető összetákolta a baloldali koalíciót, kialakult egy munkamegosztás is. Ebben a Jobbikra és személy szerint Önre, az agresszív nyilas vagy agresszív ÁVO-s szerepét osztották, akinek semmi más dolga nincsen, csak gyűlöletet gyűjteni, gerjeszteni, még ott is, ahol korábban nem volt”

– mondta Dömötör.

Azt is elmondta, a Jobbikban a hírek szerint leszedték a falról Pongrátz Gergely 56-os hős képét, a helyére pedig (Dömötör meglátása szerint) Jakabét függesztették ki.

“Arra kérem, hogy ne álljon meg itt, nyugodtan rakják ki a 2006-os rendőrattak képeit, a szemkilövetőit is, és hallgassák végtelenített kazettán az őszödi beszédet, az tükrözné a mostani politikájukat”

– fogalmazott Dömötör.

Hozzátette: Jakab nem tud annyi “párizsi mögé bújni”, nem tud annyi “krumplit lóbálni”, hogy elfedje, hogy “elszegődött egy posztkommunista milliárdoshoz”, és tönkretett egy nemzeti pártot.

Bővebben itt írtunk arról, hogy szólt vissza Jakab a múlt héten a parizeres posztja miatt őt prolizó fideszeseknek:

Jakab visszaszólt a parizeres posztja miatt prolizó fideszeseknek

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!