Ujhelyinél elszakadt a cérna: “Rohadtul elegem van”

Fotó: MTI, szerkesztve

Ujhelyi István az MSZP Európa Parlamenti képviselője a Facebookon fakadt ki a kormány hazug propagandája ellen. Úgy tűnik, a képviselőnél végképp betelt a pohár, és az eddig visszafogottan nyilatkozó képviselő nyíltan megfogalmazta, ami sokak véleménye.

A politikus bár higgadt embernek tartja magát, most már “rohadtul elege” lett abból, hogy “a kormány vezetői és képviselői hülyének nézik az embereket, lenézik az őket képviselő ellenzékieket és össze-vissza hazudoznak egy sokezer magyar ember halálát okozó, sok százezer magyar ember megélhetését romba döntő járvány kellős közepén.”

Mint írja, a kormány pökhendien még csak tudomást sem vesz az ellenzék járványkezelést segítő épeszű javaslatairól, nemhogy megfogadná őket. ” Nemzeti egységről papolnak, közben

pitiáner pártpolitikai harcra használják fel még a járványhelyzetet is.”

“Rohadtul elegem van abból, hogy holmi „halálkampánnyal” vádolják az ellenzéket és azt állítják: mi a vírusnak drukkolunk. Hát, mit képzelnek ezek magukról?! Ez nem valamiféle nevetséges sorosozás, meg lejárató kamucikkek írása valamelyik fideszes kiadványban, ez már büntetőjogi kategória!” – írja Ujhelyi, aki elítéli a hivatalos válaszok helyett érkező “semitmondó kamuzást” is.

“Ez egy halálos világjárvány az Isten szerelmére, itt a plakátkampány meg a fideszes kamuintézetek elemző-pincsijeinek köztévés szereplései vajmi keveset érnek!”

A nemzeti konzultációt csak időhúzásnak tartja az EP képviselő, miközben azonnali segítségre lenne szükség a szolgáltatói szektorban, az EU újjáépítési csomagjának 5500 milliárdját pedig elsunnyogják.

“Elég volt abból, hogy a válságkezelés pénzeiből leginkább csak a Fidesz csókosai gazdagodnak!”

“Rohadtul elegem van abból, hogy úgy hergelik a magyar választókat az Európai Unióval szemben, hogy nettó hazugságokat állítanak annak működéséről. Végtelenül aljas a közös vakcinabeszerzés lassúságára mutogatni, miközben a magyar kormány aktív részese volt a folyamatnak és pontosan tisztában vannak azzal, hogy melyik oltóanyagból mikor és mennyi kell, hogy Magyarországra érkezzen.

Elvárjuk, hogy a kormány hozza nyilvánosságra: milyen ütemterv szerint számolnak a vakcinákkal! Hogy képzelik, hogy erről továbbra is hazudhatnak?!”

azonnali tájékoztatást követel Ujhelyi, és az oltási terv nyilvánosságra hozatalát. Mint mondja, radikális európai demokrataként ez a dolga.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!