Hadházy felháborodott azon, ahogy a közmédia reagált az általa kiszivárogtatott videóra!

M1 Híradó Hadháyz álhír
Forrás: YouTube.com / M1 - Híradó

A napokban tette közzé közösségi oldalán Hadházy Ákos azt a videót, melyben bemutatta, hogy milyen áldatlan állapotok uralkodnak a szentendrei halottasházban.

Az általunk is közölt videóról végül a közmédia is beszámolt, azonban ott a lényeg kiemelése helyett, inkább a független képviselőt támadták.

Hadházy az eset kapcsán újabb bejegyzést tett közzé a közösségi oldalán, melyben leírja véleményét a propagandamédiával kapcsolatban.

A független országgyűlési képviselő már az elején kiemeli:

“az igazság nem rémhírterjesztés”,

majd azzal folytatja, hogy “a kormány propagandagépezetében elég komoly zavart keltett az a videó, amit pénteken tettem közzé a szentendrei halottasházban uralkodó állapotokról. Mielőtt bármi másra rátérnék, hadd jegyezzem meg, hogy maga a temető üzemeltetője ismerte el, mondta el a lényeget: azért volt annyira sok elhunyt a halottasházban, mert COVID-járvány van. Ennél nem szerettem volna többet elmondani – csak annyit, hogy a helyzet rossz, sokkal rosszabb, mint azt a győzelmi jelentéseket harsogó propaganda beállítani igyekszik.

A második gondolat legyen egy tisztelgés a szentendrei polgármester előtt (akitől elnézést is kérek, hogy plusz munkát okoztam, nem őket akartam bántani, sőt): Fülöp Zsolt azonnal a helyszínre sietett, és elrendelte, hogy javítani kell a helyzeten. A vizsgálat egyébként csak kiegészítette a videón látottakat ( a hűtés hiánya, az “adminisztráció hiánya” miatt meg “nem lehet megállapítani”, hogy mikor mennyi halottat hoztak és vittek el…. )

Azonban a mondanivalóm lényege nem az, hogy SZENTENDRÉN mi történt, hanem az, hogy NAGYON SOK HELYEN ilyen tragikus állapotok vannak a rendkívül sok halott miatt.

Az igazán érdekes azonban a rendszer kiszolgálóinak reakciója, mintha nem beszéltek volna egymással: egyszer “nevetségessé váltam”, mert hiszen a szentendrei – nem fideszes vezetésű – önkormányzat a felelős. Másszor álhíreket terjesztek, aminek némileg ellentmond, hogy kegyeletsértő is vagyok,

igazán eldönthetnék, hogy akkor most az ő világukban igaz-e, amit megmutattam vagy sem!

Jól mutatja ennek a videónak az utóélete is, mi történik ebben az országban: kormányzás helyett propaganda van csupán.

Mindig valaki más a hibás, soha nem a kormány:

vagy én, vagy a szentendrei önkormányzat, de biztosan nem a kormány, amely lezüllesztette az egészségügyet és bűnös módon félrekezelte a járványt és görcsösen titkolózik. Amikor valódi segítségre lenne szükség, akkor is csak a bűnbak keresés zajlik, pedig az még soha egyetlen életet sem mentett meg.

Megint el kell mondanom még, hogy a pénteki videó egészen visszafogott. Sajnos sok más felvétel is eljutott hozzám kórházakból, amelyeket a kegyelet és a jó ízlés nem enged megmutatni. Higgyék el: nagy a baj! A járvány létezik, a vírus az esetek egy részében halálos. Az, hogy az esetek mekkora részében, az nagyban függ attól, hogy az adott ország egészségügye mennyire leterhelt. A magyar egészségügy pedig sajnos a végletekig túlterhelt (a temető képeknél pl. SOKKAL durvább a héten általam közzé tett zárójelentés, amelyik feketén-fehéren kimondja, hogy nincs elég hely a COVID-osztályon. Érdekes lenne tudni, hogy erre mit mondana a propagandamédia. Egyelőre inkább elhallgatja).”

A független képviselő bejegyzését azzal zárja, hogy “Vigyázzanak magukra és egymásra!”.

Drámai felvétel szivárgott ki – Annyi az elhunyt, hogy már nem férnek el a halottasházban!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!