Trump zárt ajtók mögött már arról beszél, hogy nem hagyja el a Fehér Házat

Trump

Donald Trump zárt ajtók mögött már arról beszél a tanácsadóival, hogy Joe Biden januári beiktatásakor nem hagyja el a Fehér Házat – értesült a CNN.

Bár az utóbbi időben úgy tűnt, a leköszönő amerikai elnök elkezdte elfogadni a vereségét, arra például már engedélyt adott, hogy megkezdődjön a hatalomátadás-átvétel folyamata, a csatorna szerint most mégis visszaesni látszik, és “egyre mélyebbre süllyed a tagadásba”.

A szembenézést csak nehezíti, hogy legközelebbi tanácsadói, köztük az ügyvédje, Rudy Giuliani állítólag annyira telebeszélte az elnök fejét a tömeges csalásokkal kapcsolatban, hogy a CNN szerint

“Trump már maga is elhiszi, hogy csalás áldozata lett”.

Mint ismert: Biden győzelmét a napokban erősítette meg az elektori kollégium, ezzel hivatalosan is ő vált az elnökjelöltté. Trump ennek ellenére is azt állítja, hogy csalás áldozata lett. Ami aggasztó, hogy friss felmérések szerint a republikánus szavazók döntő többsége is ezt hiszi, hiába utasította vissza az összes bíróság, köztük a Trump által feltöltött Legfelsőbb Bíróság az elnök összes az irányú törekvését, hogy megváltoztassa a választási eredményeket.

Trump nemrégiben egy georgia-i kampányeseményen még arról beszélt: ha bebizonyosodna, hogy ő vesztett, akkor “emelt fővel távozna”.

Trump: Ha veszítenék, emelt fővel veszítenék

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!