Már az első bizottsági ülésén bohócot csinált magából Orbán új minisztere

Valószínűleg egy lusta gimnazista is szégyellte volna, olyan prezentációt mutatott be szerdai bizottsági meghallgatásán Csák János, az ötödik Orbán-kormány frissen kinevezett innovációs minisztere.

A prezentációról Sebők Éva, a Momentum országgyűlési képviselője töltött fel fotókat a Facebook-oldalára. Sebők úgy fogalmazott:

A leendő Innovációs Miniszter bemutatta innováció iránti szenvedélyét, ma, a Népjóléti Bizottság ülésén. Csák János rendkívül innovatívan repült vissza 1992-be egy ECDL felkészítő tanfolyam első oktatási alkalmára és innen leshette el a prezentációkészítés csínját-bínját.

A képviselő szerint leendő miniszterjelölt teljesítménye elég szomorú képet fest Magyarország következő évekbeli fejlődéséről.

Nem kell tudni mindenkinek a XXI. század technológiáit csípőből tökéletesen használni, de egy innovációs minisztertől az lenne a minimum, hogy legalább a csapatába olyanokat vesz fel, akik számára a mai digitális eszközök megfelelő szintű használata nem okoz problémát

– vélekedett Sebők.

A poszt végén gúnyosan hozzátette: a Momentum hajlandó felajánlani egy „ingyenes Power Point- és Prezi-továbbképzést,” mert ez már nekik is ciki.

Íme a prezentáció:

1
Forrás: Sebők Éva / Facebook

2

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!