Gusztustalan stílusban támadott vissza a fideszes publicista!

Reggel számoltunk be róla, hogy Bayer Zsolt kormánypárti publicista a HírTV Háttérkép című műsorában mesélt arról vendégeinek, hogy falazott egy pedofilnak, ezzel pedig jogsértést követett el.

A botrányos vallomást követően, már többen is feljelentést tettek Bayer ellen, először Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke, majd Szél Bernadett jelezte, hogy Orosz Annával, a Momentum alelnökével együtt feljelentést tesznek kiskorúak ellen elkövetett szexuális erőszak megalapozott gyanúja miatt.

A 444.hu cikke és Bayer kijelentése alapján, mi is úgy értelmeztük a történetet, hogy egy egykori fideszes politikusról beszélt a műsorvezető.

Bayer a két, vállaltan fideszes beszélgetőpartnerének, Boros Imrének és Bogár Lászlónak azt mondta, “egykor volt barátunk, harcostársunk” vallott neki előbb homoszexualitásáról majd 2 évvel később pedig arról, hogy

“azért szeret többek között Thaiföldre járni, mert ott kisfiúk is rendelkezésre állnak”.

A publicista végül reagált az állításra, melyben kifejtette, hogy a régi pedofil ügy felemlegetése kapcsán nem fideszes politikusról beszélt, bár ő kicsit kevésbé kifinomult módon tudatta a lappal álláspontját:

“Na, te fasz, figyelj erősen: nem beszéltem fideszes politikusról. Egy régi barátról beszéltem. És te kurvára nem akarod tudni, hogy ki is az illető…”

Attól függetlenül, hogy Bayer a műsorban nem egy kormánypárti politikusról vallott, még jogsértést követett el, hiszen elhallgatta a hatóságok elől a kiskorúak ellen elkövetett szexuális erőszakot.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!