Itt az újabb Fidesz-botrány: reggel óta csak úgy záporoznak a feljelentések

Szél Szabó

Mint megírtuk: Bayer Zsolt a HírTV egyik műsorában arról beszélt, hogy egy “régi barátja és harcostársa” két évtizeddel ezelőtt bevallotta neki, hogy azért szeret Thaiföldre járni, mert ott “kisfiúk is rendelkezésre állnak”.

Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke erre bejelentette: feljelentést tesz Bayer ellen a kijelentése miatt.

Most Szél Bernadett is jelezte Facebook-oldalán: Orosz Annával, a Momentum alelnökével együtt feljelentést tesznek kiskorúak ellen elkövetett szexuális erőszak megalapozott gyanúja miatt.

A képviselő azt írta: Bayer Zsolt pontosan 18 éve hallgat egy tudomására jutott bűncselekményről, 18 éve tud arról, hogy egy “régi barátja és harcostársa” prostitúcióra kényszerített thaiföldi gyermekeket erőszakol meg rendszeresen.

“A gyermekek elleni szexuális erőszakot szavakban elítélő Fidesz tagja semmit sem tett annak érdekében, hogy ez a szexuális ragadozó soha többé ne tehessen erőszakot egyetlen gyermeken sem, történjen az akár Magyarországon, akár külföldön”

– írta Szél, hozzátéve: “ez elfogadhatatlan, és sajnos mindent elmond annak a politikai közösségnek az erkölcsi színvonaláról, amit úgy hívnak, hogy Fidesz”.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!