Rémisztő számot jelentettek ma be – sötét jövőt jósolnak a mai adatok

Fotó: Facebook / Orbán Viktor

Lassan hozzá kell szoknunk, hogy folyamatosa, szinte mindennap 1000 fő felett van a napi koronavírusos megbetegedések száma. Ennél is elkeserítőbb a halálozások számának a felfutása. Ma újabb csúcs dőlt meg, és valószínűleg még mindig nem vagyunk a csúcson.

Az elmúlt 24 órában 1423 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), és 28-an hunytak el, ami újabb szomorú rekord, de egyes előrejelzések szerint,

ha nem szigorít a kormány, akár napi 220 haláleset is bekövetkezhet!

Ennél is durvább az a forgatőkönyv, amely szerint karácsonykor, napi 500 fő halálát okozhatja a járvány, ha a kormány szabadjára engedi a vírust. Pedig nagyjából az látszódik, hogy a karácsonyi vásárokat szervezik, az iskolákban nem akarnak egységes intézkedéseket bevezetni, mintha egyáltalán nem törekedne a kormány a kontakt számok csökkentésére.

Mindeközben az is kezd világossá válni, hogy a tesztelési kapacitások teljes kimerülése miatt nem lehet majd féken tartani a járványt, folyamatosan érkeznek a hírek, hogy 6-7 nap késéssel végzik el a tesztelést, és a kontaktok tesztelése pedig egyáltalán nem is történik meg. Míg Szlovákiában a teljes lakosságot át fogják tesztelni a sikeres ázsiai mintáknak megfelelően, addig nálunk már ember sincs, aki kimenjen levenni a mintát.

Az egyik legelismertebb washingtoni kutatóintézet Magyarországról szóló előrejelzéséről itt írtunk bővebben:

Szörnyű jóslat érkezett: egekbe szökhet a halálesetek száma Magyarországon!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!