Szörnyű jóslat érkezett: egekbe szökhet a halálesetek száma Magyarországon!

Orbán

A Washingtoni Egyetemen működő Egészségmérési és -értékelési Intézet (IHME),  világszerte az egyik legelismertebb és legmegbízhatóbbnak tartott, egészségügyi trendek modellezésével foglalkozó kutatóintézet. 

A koronavírus járvány kitörése óta szinte mindenki figyelembe vette az előrejelzéseiket, mert olyan kifinomult matematikai modellekkel dolgoznak, melyek képesek előrejelezni, hogy a jelenleg érvényes adatok alapján mi fog történni. A valóság mindig igazolta előrejelzéseiket. E mellett különböző forgatókönyveket is fel állítanak, attól függően, hogy milyen intézkedések történhetnek a jövőben.

Ők azt jósolják a jelenlegi adatokból és trendekből, hogy amennyiben minden így marad, és nem történik a védekezésben változás, akkor  Magyarországon novemberben fog tetőzni a járvány, mégpedig eddig elképzelhetetlennek hitt mértékben,

naponta 220 halálesetért lesz felelős a koronavírus!

Az év végéig pedig több mint 12 és fél ezer halálos áldozata lehet a járványnak, de még ennél is rosszabb lehet a helyzet, ha időközben enyhítenek a korlátozásokon a hatóságok. Az viszont jó hír, hogyha a jelenlegi biztonsági előírásokat mindenki betartja szigorúan, akkor ennél lehet alacsonyabb is az elhalálozási arány. Nagyon fontos az előrejelzések alapján, hogy ne enyhítsen a kormány az intézkedéseken, mert akkor, ha szabadjára engedik a vírust,

karácsonykor feg tetőzni a járvány, 550 napi halottal!

Elég aggasztó az előrejelzésben, hogy az optimista előrejelzés szerint is novemberben a csúcson napi 35 ezer megbetegedéssel kell számolni, ami azt eredményezni, hogy nem lesz elég a kórházi kapacitás a betegek kezelésére! Nem a kórházi ágyak számával lesz a probléma, hanem az intenzív ellátásra alkalmas helyekkel, ezért várható lesz, hogy egyre több kórházi osztályt fognak átsorolni, ami viszont a normál ellátási kapacitást fogja csökkenteni.

Mindehhez hozzá kell tenni, hogy ez a jelenlegi adatokon, érvényes szabályozásokon és társadalmi viselkedésen alapuló modell, amit jó, vagy rossz irányba is módosíthat bármilyen intézkedés. Azt viszont jelenleg nem látjuk, hogy a kormány bármit tenne a katasztrófa megállításáért.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!