Ekkorát még egy fideszes sem égett – kamera előtt mutatta meg alkalmatlanságát a jelölt (+videó)

A hétvégén lesz Szerencsen az az időközi választás, amiben elveszhet a Fidesz parlamenti kétharmada. A választási hajrában a Fidesz jelöltjének sikerült bebizonyítania, hogy alkalmatlan az emberek képviseletére.

Célegyenesben van a választási kampány Borsod-Abaúj-Zemplén megye hatos számú választókerületében, Koncz Ferenc tragikus halála miatt. A Fidesz-KDNP nem gondolkozott sokat a jelölt személyén, az elhunyt parlamenti képviselő lányát, a korábban Fidelitas-alelnök Koncz Zsófiát indítja.

Mint az a választássokkor lenni szokott, a Fidesz elkezdte az élelmiszer osztogatást, csak mist termelői piacnak hívja (jó nagy Fidesz logoval a hirdetésen), ahol 100 forintért lehet venni a burgonya kilóját. A 24.hu munkatársai pedig megkérdezték a Fidesz jelöltjét, hogy egyébként tudja-e, mennyibe kerül normál esetben a krumpli kilója.

“Megnézem, még nem néztem meg ennek a pontos összegét!”

– válaszolta Koncz Zsófia, akiről az interjú közben inkább az jut eszünkbe, hogy a szolárium árakkal sokkal inkább tisztában van, mint az alapvető élelmiszerek árával. “Harminc éves vagyok, nő vagyok, ez lehet egy új szín” -érvelt maga mellett a videóban Koncz, de nekünk csak az jut eszünkbe, hogy szégyen, ha 30 éves nőként nem tudja a krumpli árát. Segítünk neki, mostanában 250-300 forintért lehet hozzájutni a nagy bevásárlóközpontokban.

Az alábbi videó érdekessége még  az MSZP-t elhagyó Szanyi Tibor trollkodása a kampány közben. Koncz égése 1:20-kor kezdődik a videóban.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!