Ilyen a fideszes Index: már Szijjártónak falaznak!

Kép: MTI

Leleplezte magát a kormánypártivá tett Index! Hiába mondogatják a Fidesz által elfoglalt portál vezetői, hogy a lap független és semmi sem változott, elég hamar lebuktak: Szijjártó helikopterezéséről ugyanis már mélyen hallgatnak!
Beindult a kézi vezérlés az Indexben. Bár Szijjártó Péter helikopterezése már szeptember 4-én kiderült, és a hír végigsöpört a független magyar sajtón,

az Index egy sort sem írt a külügyminiszter botrányos útjáról!

Mint ahogy arról mi is beszámoltunk, Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő kiderítette: Szijjártó Péter július 14-én helikopterrel utazott a Budapesttől alig több mint 140 kilométerre lévő Tolnára úgy, hogy oda szinte végig autópályán lehet közlekedni. A miniszter először Őcsénybe repült, ahol átszállt az előre odaküldött szolgálati Mercedesébe, és így hajtott a 15 kilométerre lévő Tolnára, majd Szekszárdot útba ejtve Őcsényből repült vissza. Erről szinte minden magyar médium beszámolt – kivéve persze a fideszes sajtót.

Mivel az esetről az Index is hallgat, ezzel maguk ismerik be, hogy már Orbán propagandáját szolgálják.

A fideszes elvárásoknak most még az is pont elég, ha a portál csak annyit tesz, hogy nem ír meg valamit. A régi Indexnél elképzelhetetlen lett volna, hogy, hogy ne informálják olvasóikat egy ilyen esetről. Az új szerkesztőség most már Szijjártó urizálásának falaz.

Így aztán azt sem írták meg, hogy a külügyi tárca milyen átlátszó hazugsággal magyarázta a 140 kilométeres helikopterezést. Hadházy Ákos ugyanis megkérdezte, hogy Szijjártó „miért helikopterrel érkezett Tolnára július 14-én, ha a szolgálati autóját is maga után küldte?” Magyar Levente államtitkár azt a választ adta, hogy erre azért volt szükség, hogy „a miniszter az érkezése után közúton közlekedhessen tovább.”

Igen ám, de ez nem válasz!

Szijjártó megtehette volna, hogy nem ül át egy autóba, hanem helikopterrel érkezik a helyszínre! Miért kellett ez a színjáték?

Miért kellett Szijjártónak autóval érkezve ugyanúgy hamis látszatot kelteni, mint amikor az adriai jachton ülve irodai fotókat posztolt ki magáról a Facebookra? A választ persze mindenki tudja.

Szijjártó nem akarta, hogy az emberek lássák, hogy ő helikopterezve urizál!

Akkor ugyanis senki sem a gyárlátogatásra meg az előre megírt propagandaszövegre figyelt volna, hanem hogy a miniszter úrnak már a szolgálati Mercedes sem jó, neki helikopter kell. Amivel amúgy csak egy órányi utazási időt spórolt meg, viszont óránként 500 ezer forintba kerül.

A jó hír viszont az, hogy Szijjártó viselkedése elárulta: a Fideszben nagyon félnek a nép haragjától!

Félnek attól, hogy mi lesz itt, ha sokan megtudják, milyen elképesztő luxusban élnek a fideszes politikusok. Ezért száll át suttyomban a külügyminiszter a helikpterből az autóba az utolsó 15 kilométeren! Ezért posztol irodai fotókat az adriai luxusnyaralása közben.

És ez az, amit mostantól hiába keresünk az Indexen.

Ezért fontos, hogy erről a botrányról minél többen tudjanak. Ha ugyanis ezt a cikket sokan elolvassák, Orbánék félrevezető képmutatása annál kevésbé működik!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!