Kiderült: Müller Cecília alkalmatlan! Kötelezőnek mondja, amit nemrég még veszélyesnek nevezett!

Kiderült, hogy Müller Cecília szakmai tudása csak egy fideszes blöff! Ön például megbízna egy olyan országos tisztifőorvosban, aki pár hónappal ezelőtt még veszélyesnek nevezte azt, amit most mindenkinek javasol?

Müller Cecília olyan a magyar egészségügyben, mint Uhrin Benedek volt a könnyűzenében. Az országos tisztifőorvos sem azért lett népszerű, mert jó lenne az, amit csinál, hanem mert

annyira nevetséges a produkciója, hogy az már az abszurditás határát súrolja.

Gondoljunk csak arra, amikor Müller Cecília összevissza beszélt mindenféle sületlenséget, például hogy vegyük el a gyerek „nyunyókáját”, mossuk meg hipós vízben a húsvéti tojást és összekeverte Wass Albertet Márai Sándorral.

A fideszes holdudvar persze igyekszik Cecíliát felmagasztalni, két kitüntetést is kapott, pedig az igazság az, hogy a tisztifőorvos azért hord össze napról-napra fűt-fát, hogy ki ne derüljön, mennyire nem ért ahhoz, ami a dolga lenne. Ugyanis amint szakmai kérdések kerülnek terítékre, azonnal megbukik. Néhány hónapja például

Müller Cecília kijelentette: a maszk viselése nem fogja megállítani a járvány terjedését!

Döbbenetes, de az országos tisztifőorvos március 26-án még arról beszélt, hogy elég, ha csak a betegek és a kórházi ápolók viselnek maszkot. Sőt, kijelentette:

szerinte a szájmaszk viselése még káros is, mivel a védettség hamis illúzióját kelti!

Müller Cecília még azt is hozzátette, hogy a maszk kényelmetlen, az ember folyamatosan az arcához nyúl, ami árthat.

Ehhez képest most, a koronavírus-járvány második hullámának küszöbén mit mond a többszörösen kitüntetett országos tisztifőorvos? Hát azt, hogy a maszkviselés az üzletekben és a közösségi közlekedésben kötelező, de mindenhol javasolt, ahol nem tartható a másfél méteres távolság! Vagyis

amit Müller Cecília néhány hónapja még veszélyesnek tartott, azt most már kötelezőnek nevezi!

Mindezzel persze nem az a baj, hogy amit az országos tisztifőorvos most mond, hanem hogy kiderült: az az ember, akire egy ország egészsége van rábízva, azt sem tudja, mit beszél!

Hogyan hihetünk annak, aki a védekezés legalapvetőbb kérdéseiben még önmagának is ellentmond?

A fideszes propaganda persze igyekszik hősnek beállítani azt az embert, aki valójában épp most bizonyította be, hogy alkalmatlan. Ezért fontos, hogy minél többen tudjanak róla, kire is bízták Orbánék a magyar emberek egészségének megvédését!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!