Döbbenetes részletek derültek ki a Fidesz kerti partijáról! Hollik durván lebukott?

A 24.hu értesülése szerint

több mint száz résztvevője is lehetett annak a partinak, ami több kormánypárti politikust is karanténba kényszerített a napokban.

Mint ismert, a parti után derült ki, hogy az egyik résztvevő, Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója koronavírusos lett. Mivel több fideszes politikustársával is közvetlenül érintkezett, többeknek is karanténba kellett vonulniuk. Karanténba került pl.

  • Gulyás Gergely,
  • Orbán Balázs,
  • Kovács Zoltán,
  • Dömötör Csaba,
  • és Farkas Örs is.

A lap szerint Hollik hazudhatott, amikor korábban azt állította, hogy csak egy “kisebb kerti partiról volt szó”, az eseményen, amelyet Zsófiapusztán, a XIX. századi Zichy-Schaller kúrián tartották, értesülésük szerint ugyanis több mint száz ember megfordult.

Nem lenne meglepő, ha Hollik hazudott volna a parti nagyságáról, a kormány óvatlansága jelentősen ellentmond ugyanis annak, amit általában hangsúlyozni szoktak a járványügyi óvintézkedések betartásának fontosságáról. Hogy ez utóbbiban mennyire bort isznak és vizet prédikálnak, szintén jelzi, hogy a mai határvédelmi munkacsoport ülésén Orbán videója szerint

senki nem viselt maszkot.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!