Újabb MSZP-s kezdeményezést nyúlnak le

Nem vagyok az MSZP reklámembere, de már nehezen állom meg, hogy kicsit megvédjem őket, tudni illik ez már a sokadik eset, hogy a párt háza tájáról előbukkanó ötletet szinte azonnal lenyúlják tőlük.

Ezúttal a Balaton védelmében szólalt fel elsőként az MSZP. Meg is lepődtem, hogy az első napokban kizárólag tőlük hallhattuk, hogy kiállnak közös kincsünk védelmében. Molnár Zsolt pártigazgató többször hívta fel a figyelmet arra, hogy a Fidesz éppen most játssza át nemzeti kincsünket, a kikötőinket, a beépíthető partszakaszokat, a szabadstrandokat azoknak a jól ismert formáknak, akiket összefoglaló néven csak oligarcháknak nevezünk.

Mit ad Isten, néhány nappal később valamilyen rejtélyes okból a Momentum is úgy érezte, hogy itt az idő kiállni a Balatonért. Ezzel nem is lenne semmi gond. Örülök, ha többen is magukénak érzik a „Magyar Tengert”. Amit azonban nehezen értek, az az, hogy az egyértelműen szoci kezdeményezést a sajtó egy jelentős része a Momentumnak kezdte tulajdonítani. Már tényleg ott tartunk, hogy bármit is mond vagy tesz az MSZP, ami jó, azt igyekeznek agyonhallgatni azok is, akik akár harsoghatnának arról, hogy ez a párt tulajdonképpen dolgozik értünk? Na persze, ha az MSZP megbotlik, fix, hogy lesz ott egy ballib médium, aki a földre rúgja. Cserébe, ha van egy jó kezdeményezésük, biztos, hogy lesznek, akik azonnal kitalálják ugyanazt, és lesznek, akik azzal házalnak a hazai médiában, hogy mekkora ötlet volt tőlük, hogy védjük meg a Balcsit.

Nekem körülbelül az jön le ebből az egészből, hogy nem az MSZP munkájával van a baj. Még csak azt sem mondanám, hogy bénán kommunikálnak. Egyszerűen arról van szó, hogy nem divat a szocialistákról jót mondani. Én most megteszem. Szerintem jó, hogy ebbe az akcióba belekezdtek. Szerintem jó, hogy harcoltak a Lánchídért. Jó, hogy számtalan esetet dolgoztak fel a járvány idején, amivel felhívták a figyelmünket arra a mindent átható korrupcióra, ami a fideszes kormányzást jellemzi. Jó, hogy összefogtak a szakszervezetekkel. Jó, hogy motorjai voltak az ellenzéki együttműködésnek. Jó, hogy valódi, szakmai anyagokat gyártanak a Parlamentben. Jó, hogy láthatóan van hálózatuk, ami képes akciókat bonyolítani. És jó, hogy nem csak a média híreinek tematizálásával foglalkoznak. Egyszóval, ha van egy párt, amelyben olykor előfordulnak vitatható események, az nem jelentheti azt, hogy azonnal elimináljuk. Szerintem óriási szükség van arra, hogy legyen egy nem csak baloldalinak mondott párt Magyarországon. Most őszintén szurkolok, hogy ezt mások is észrevegyék.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!