Övön aluli ütés a fővárosnak – aljas módon akarják megbuktatni Karácsony Gergelyt

Tovább folytatja a főváros elleni harcát a kormány, újabb fegyvert találtak, amellyel megpróbálják lehetetlen helyzetbe hozni Karácsony Gergelyt. Tüttő Kata, Budapest városüzemeltetésért felelős főpolgármester-helyettesének Facebook posztjából tudtuk meg, hogy

 január óta befizetett szemétdíjból egy forint nem jutott a szolgáltatást végző FKF-hez!!!

A főváros tulajdonában lévő Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. (FKF) a főváros több mint 830.000 háztartásától, és mintegy 20.000 gazdálkodó szervezetétől gyűjti be, szállítja el és ártalmatlanítja a szemetet, de a díját nem ő, hanem a kukaholdingnak csúfolt állami társaság szedi be.

Bár a budapestiek kifizették a szemétszállítás díját, azt a kukaholding visszatartja, sőt, még tavalyról is tartozik 3,6 milliárd forinttal! „Hétfőn 0 Ft lesz a cég számláján, miközben bért kellene fizetni, üzemanyagot venni.” – írja Tüttő.

Ez Orbán főváros elleni bosszúhadjáratának a része, az elvesztett önkormányzati választás miatt. Csak egyet nem tud megérteni Orbán: nem a

fővárosi önkormányzat, hanem a budapestiek ellen harcol, tőlük veszi el a pénzt!

Ha a kormányzat miatt nem viszik el holnaptól a szemetet a főváros utcáiról, azt ugyanúgy szagolni fogja a fideszes választó mint az ellenzéki.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!