Elképesztően aljas szintre süllyedt Kásler Miklós – Ezt még tőle se várta senki!

Fotó: Népszava/ Szalmás Péter

Kásler Miklós az Emberi Erőforrások Minisztériumának vezetője ismét kamera elé ült, és a Miniszteri percek második részében megint elmondta, amit az utóbbi időben saját védelme miatt rendszeresen hangoztat:

az orvosok a felelősek azért, hogy miniszteri utasításra betegeket küldtek haza a kórházakból!

A Miniszteri percek első részében Kásler még le is tagadta, hogy ő adott erre utasítást, most pedig már arról beszélt, hogy a miniszteri utasításokat a hippokratészi eskü szellemében adta ki. Tehát Kásler abban a hiszemben volt, hogy “a beteg érdeke a legfőbb törvény” és ezt az orvosok is szem előtt fogják tartani, tehát végső soron az orvosok felelőssége volt a döntés, hogy kit küldtek haza – közölte a 444.hu.

Annak, hogy neki semmihez semmi köze, kicsit ellentmond az a tény, hogy miniszterként ő volt az, aki kirúgta azokat a kórházigazgatókat, akik megtagadták az ágyak kiürítésére adott utasítását.

Kásler reagált az egészségügyi rendszer átalakításával kapcsolatos értesülésekre is, eszerint pedig csupán annyi történt, hogy ő maga kereste meg Pintér Sándort, akivel “nagyon régi és mindkettőnk számára rendkívül gyümölcsöző” a kapcsolata, hogy “szervezési tapasztalatait” bocsássa az Emmi rendelkezésére.

Kásler szedheti a cókmókját, de Orbán még alázza egy kicsit

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!