Az arcátlanság netovábbja: döbbenetes követeléssel állt elő a Fidesz

Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI

Interjút adott a Kossuth rádió Vasárnapi Újság című műsorának Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára. Dömötört arról is megkérdezték, hogy a hírek szerint a kormány a hó végén lemondana a rendkívüli jogosítványairól. Azt mondta:

“NYUGODTAN SORBA ÁLLHATNAK BOCSÁNATKÉRÉSRE AZOK A KÖZÉLETI SZEREPLŐK, AKIK AZ ELMÚLT HETEKBEN EMIATT TÁMADTÁK MAGYARORSZÁGOT ÉS A MAGYAR DEMOKRÁCIÁT.”

Dömötör szomorúnak nevezte, hogy köztük sok hazai ellenzéki politikust is találni. Úgy látszik, hogy nem tud akkora baj lenni, hogy ne támadják a saját országukat – fűzte hozzá.

Az államtitkár szavai szervesen illeszkednek a Fidesz azon megnyilatkozásainak sorába, amelyekkel szándékosan azt a látszatot próbálják kelteni, hogy aki kritizálni meri a kormányt, az végső soron a magyar embereket támadja. A céljuk az, hogy bármilyen ellenük irányuló kritikát illegitimnek állítsanak be. Dömötör ezért hazudja azt, hogy az ellenzék “folyamatosan torpedózta” a járvány elleni összefogást (mintha válsághelyzetben a kormánykritika csak bomlasztás lehetne, holott valójában pont hogy a sikeres védekezést szolgálja, ilyen helyzetben ugyanis még fontosabb, hogy az ellenzék ellenőrizze, és ezáltal érdemben segítse a kormány tevékenységét).

Ha volt valaki, aki akadályozta az összefogást, az pont hogy a Fidesz volt, aminek még az elmúlt hónapokban is csak azon járt az esze, hogy politikai kampányt gyártson a védekezésből. Ahelyett hogy életében először végre partnernek tekintette volna az ellenzéket, inkább újra legyőzendő ellenségnek állította be őket, akik legalább annyira rosszak a magyarokra nézve, mint a koronavírus.

Ha valakinek bocsánatot kellene kérnie a magyar emberektől, az a Fidesz, és nem az ellenzék, ami csak a dolgát próbálta végezni, és ellenőrizni az elszabadult hajóágyúként viselkedő kormány tevékenységét.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!