Megrázó bejegyzés: félholtra verték Tvrtkot, ma lett meg az egyik elkövető

Megrázó bejegyzést tett ki a népszerű televíziós műsorvezető, Vujity Tvrtko Facebook oldalán. Egy 21 évvel ezelőtti rémálom elevenedik fel újra soraiban, amikor is a délszláv háborúban a NATO bombázások kezdete után Slobodan Milosevic felszólította a NATO tagországok állampolgárait, hogy 24 órán belül hagyják el az országot, mert ellenségnek minősülnek.

Így lett ellenség az akkor is forgató, a munkáját végző Tvrtko, akit egyszer operatőr kollégájával együtt kirángattak a kocsijukból, majd egy szobában elkezdődött a horror, ahogy írja:

“Ütöttek rúgtak, teljesen elveszítettem a kontrollt az események felett, eszméletemet vesztettem.”

Az elkövetkező 21 év alatt nem sikerült kiderítenie, hogy akkor és ott, mi történt igazából abban a szobában, és kik voltak az elkövetők. Egészen tegnap délutánig, amikor eljuttattak hozzá egy nevet, aki több csoportban is olyan üzeneteket írt, amikből arra lehet következtetni, ő ott volt az elkövetők között. Például az egyik bejegyzése (eredeti helyesírással): “Tvrtko meséld el a magyar nézőknek hogyan jártál Szerbiában. Hogyan énekelted összeszarva magad a szerb népdalokat…”

Leírja hogyan verték és rúgták a riportert: “Kapott rendesen. Még agyrázkódása is volt. Leültettük a székre és az elején szerb népdalokat énekeltettünk vele miközben a katonák szarrá röhögték magukat rajta. Aztán kapott rúgásokat is kicsit összetört aztán ápolták Szegeden.”

Mindezek mellett  az M.M. monogram mögött rejtőző olyan részleteket is leír, ami eddig nem volt nyilvános, Tvrtko soha, sehol nem osztott meg.

Így teljesen bizonyosra vehető, hogy előkerült az egyik elkövető!

Posztját Tvrtko a következő szavakkal zárja:

“Eltelt 21 év, itt a lehetőség, hogy szembenézzen azzal, amit társaival tett. Nálam akkor sem volt fegyver, most sincs.

Ami nem öl meg, megerősít. M.M.! Tudom a nevét és már ismerem az arcát is. Várom jelentkezését!

Még egyszer mondom: ami nem öl meg az megerősít. Én pedig erős vagyok. Kész vagyok belenézni az ön szemébe!”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!