A hivatalosan közölt adatok szerint kevés az új beteg, azonban a halálozási arány továbbra sem jó

Az elmúlt időszakhoz képest, mára jelentősen kevesebb koronavírus-fertőzöttet jelentettek be hivatalosan. Ez talán egy csekély reménysugár lehet nekünk, hogy az eddigi intézkedések talán sikeresek voltak, és már kifelé megyünk ebből a rendkívüli helyzetből,

de sajnos több jel is arra mutat, hogy a java még hátravan.

Vasárnap a fertőzöttek száma elérte a 733 főt, mára pedig 11-el nőtt, így már 744 koronavírus-fertőzöttet tartanak nyilván.

A halálozások azonban továbbra sem csökkennek, mára újabb 4 fertőzött vesztette életét,

így a vírus halálos áldozatainak száma 38-ra emelkedett.

Az alacsony új betegszám azért is meglepő, mivel maga a tiszti főorvos is azt közölte, hogy Budapesten nagy a kockázata annak, hogy berobbanhat a járvány. Akkor mi indokolhatja ezt a rendkívül kevés megbetegedést?

Erre az egyik legkézenfekvőbb választ, a Hadházy Ákos által kiszivárogtatott hangfelvétel nyújtja, melyet a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) munkatársával folytatott le a egy hölgy.

Ebben arról lehet hallani, hogy jelenleg már csak a legsúlyosabb esetekben végeznek szűrővizsgálatot.

Tehát csak akkor, amikor valaki már tényleges kórházi ellátásra vagy lélegeztetőgépre szorul. Ez pedig egyértelműen szembemegy a WHO ajánlásával, ami szerint minél több tesztet kell végezni ahhoz, hogy ki lehessen szűrni a fertőzötteket az egészségesek közül.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!