Megfutamodott a Fidesz – nem mer kiállni a választásra

ma már szinte biztosnra vehető, hogy hosszú ideje példa nélküli megfutamodásra kényszerült a Fidesz, amit már tkargatni sem tudnak, a február 16-i dunaújvárosi

időközi parlamenti választáson nem lesz Fidesz-KDNP-s jelölt a szavazólapon.

Mint ismert, a Fejér megyei 4-es választókerület egyéni képviselőhelye azért üresedett meg, mert az azt betöltő jobbikos Pintér Tamást októberben Dunaújváros polgármesterévé választottak. Míg a közös ellenzéki induló, a jobbikos Kálló Gergely egy nap alatt leadta az induláshoz szükséges aláírásokat, addig a Fidesz azt sem tudta eldönteni, kit indítson a választáson.

Cserna Gábor korábbi dunaújvárosi polgármester neve merült fel a kormánypártok részéről, amit ő sem cáfolt, de hirtelen megváltozott a helyzet, mert a saját Facebook oldalán kezdett el neveket fledobni, hogy ugyan kik lennének a jó ellenfelek. Gondoljuk, meglátta a helyi közvéleménykutatási eredményeket, és nem volt kedve megégetni magát.

Így a Fidesz azt a döntést hozta, hogy nem indít jelöltet, hanem támogatja Molnár Tibor Inárcsa polgármesterének indulását. Tiszta sor, beárazták a bukást, így Molnár veresége esetén sem kell azt mondaniuk, hogy a Fidesz bukott. Csak azt nem veszik figyelembe, hogy a gyávaságuk a legnagyobb beismerése a bukásuknak.

Orbán Viktor, a nagy hadvezér most harc nélkül menekült el egy csatából.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!