Ez már a bukás előszele! Kiborult a fideszes képviselő!

Remete József kedvtelésből öl állatokat Forrás: Facebook

Úgy tűnik, a kormánypárti politikusoknál kifogyhatott valamilyen gyógyszer, mert már szinte hetente fenyegetik vagy gyalázzák ellenzéki társaikat – ráadásul teljesen nyilvánosan! Pár napja Szirmay Tamás, a KDNP parlamenti képviselője írta ki a Facebookra, hogy szeretné a Párbeszéd képviselőjének, Tordai Bencének letépni a fülét, kinyomni a szemét, levágni a tökét és kitépni a belét, majd az egész mocskolódás áradatot azzal zárta, hogy „Tordai Bencze, a kurva anyád!”

Most pedig a Fidesz sümegi önkormányzati képviselője, Remete József írt vállalhatatlan megjegyzést Jakab Péter jobbikos országgyűlési képviselő egyik Facebookos videója alá.

A fideszes politikus azt írta az ellenzéki képviselőről, hogy szerinte ő egy „idióta faszszopó

A trágár bejegyzést Kovács Mihály, az Élhetőbb Városért Egyesület elnöke, az ellenzék októberi közös polgármesterjelöltje vette észre és tette közzé Facebook oldalán. Mint írta,

ez a stílus „szégyen Sümegre és szégyen a keresztény értékrendre nézve.”

A fideszes politikus nem sokkal később eltávolította a saját privát profiljával közzétett kommentet, de a bejegyzésről addigra már fényképfelvétel készült. Remete József egyébként nemcsak Sümeg fideszes önkormányzati képviselője, hanem a város honlapja szerint az önkormányzat gazdasági bizottságának elnöke, valamint az egészségügyi és szociális, valamint az ügyrendi bizottságnak is tagja. Arról egyelőre nem nyilatkozott, hogy a trágár bejegyzés hogyan fér össze a keresztény értékrenddel.

Többen egyébként úgy vélik, hogy

a kormánypárti politikusok látványos kiborulásai összefüggésben lehetnek a Fidesz népszerűségének gyors csökkenésével.

Orbán emberei ugyanis egyre nehezebben élik meg, hogy a választók tömegesen fordulnak el a Fidesztől és ez akár egy 2022-es bukáshoz is elvezethet.

jakab peter fb

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!