Kormánypárti advent: kibelezné egy KDNP-s az ellenzéki képviselőt

Dr. Veres András megyéspüspök és Szirmay Tamás Fotó: Szirmay Tamás / Facebook

Eddig is tudtuk, hogy a KDNP-nek kevés köze van a keresztényi értékekhez. Egyik képviselőjük, Szirmay Tamás azonban most ezt mindennél világosabban bebizonyította. Ő ugyanis most olyan bejegyzést tett közzé a Facebookon, amely arról szól, hogy

a KDNP-s politikus a füleit letépné, a szemét pedig kinyomná Tordai Bencének, akinek szerinte az anyja kurva.

Szirmay Tamás a KDNP külügyi szakbizottságának tagja, vagyis pártjának megbecsült, számottevő politikusa (már ha a sehol sem mérhető KDNP esetében ez a jelző egyáltalán értelmezhető). Mostani bejegyzésében a CPG nevű punkzenekar Erdős Péterről írt dalát alakította át úgy, hogy az Tordai Bencéről, a Párbeszéd képviselőjéről szóljon. Az így kapott szöveg pedig arról árulkodik, hogy a KDNP politikusa szeretné Tordai Bencének letépni a fülét, kinyomni a szemét, levágni a tökét és kitépni a belét, majd az egész mocskolódás áradatot azzal zárja, hogy „Tordai Bencze, a kurva anyád!”

Az advent idején mocskolódó KDNP-s bebizonyította, hogy köze sincs a keresztényi értékekhez!

A „kereszténydemokrata” képviselője azóta törölte a bejegyzését, de már későn, mert a poszt villámgyorsan elterjedt és eljutott Tordai Bencéhez is. A Párbeszéd politikusa pedig roppant szellemesen és elegánsan válaszolt. Nem ment le ugyanis a KDNP szintjére, hanem mindössze így kommentálta Szirmay Tamás gyalázkodását:

„Adventi hangulat, avagy így készül a szeretet ünnepére egy KDNP-s politikus :D“

szirmay tamas

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!