Durva üzenetet küldtek Orbánék: nem kockáztathatják meg a következő botrányt

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Beindult a fideszes gépezet a megbukott győri polgármester Borkai Zsolt kiszivárgott szexvideója miatt. A Magyar Nemzet információi szerint hétfőn zsarolás és más bűncselekmények gyanúja miatt több személyt is előállítottak. Az előállítottak között van két, prostituáltként dolgozó nő is, akiket a Marina Part Lakóparkból vittek el és vettek őrizetbe. A lap értesülései szerint a hatóságok indítványozzák a letartóztatás elrendelését velük szemben.

Azt egyenlőre nem lehet tudni, hogy az előállított nők ugyanazok-e, mint akik a kiszivárgott videón szerepelnek. Az előlállítottak között van egy korábbi válogatott labdarúgó, P. József is, akiről a Nemzeti Sport(!) úgy tudja, hogy megzsarolhatta Borkait a videókkal.

Eddig a történet, amely már lassan-lassan kezdett lecsengeni, de most a Magyar Nemzet mégiscsak fontosnak érezte hogy egy hosszabb cikket írjon az előállításról, és a nyomozásról. Borkai megbukott, minden szempontból azt gondolhatnánk, jobb csendben maradni és elfelejteni az egészet. Miért nem ez történik mégsem? Mert az egész ügy, már nem Borkairól szól, hanem azokról, akik még nem buktak meg, de van rá esélyük. Nem más ez mint üzenet:

aki kekeckedik velünk, azt lecsukjuk!

Nincs bocsánat, akinek valami köze is lehetett a videó készítéséhez, vagy nyilvánosságra hozatalához, azt elviszik a kommandósok, az igazi bűnösök, Borkai és Rákosfalvy pedig élik tovább a világukat! Ám ennél van egy  érdekesebb mondat is a már említett Magyar Nemzet cikkben, miszerint a két őrizetbe vett, a hírek szerint politikus és üzletember kuncsaftokat is kiszolgáló magyar prostituált zsarolással is megpróbálkozott, ám a nyomozás érdekei miatt egyelőre nem tudható, hogy kit zsarolhattak meg.

Ehhez csak két adalék:

  1. Az Ördög Ügyvédje azzal zárta az utolsó bejegyzést, hogy felkészül Rogán.
  2. A Rogán házaspár a napokban jelentette be, hogy válnak.

Ezek után gondoljon mindenki azt, amit akar.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!