Hiába őrjöng a Fidesz! Megszólalt, aki bármikor megalázza Orbánt

Varacskos Maradona. Így nevezi Orbán Viktort holnaptól a fél ország, miután Bödőcs Tibor pár mondattal ismét hülyét csinált a magyar kormányfőből.

A népszerű humorista eddig sem bánt kesztyűs kézzel a Fidesz elnökével, hisz számtalan gúnynevet ragasztott már rá. Orbán szerinte egy tikkelő bonsai-cézár, Póni de Gaulle, plüss Pinochet, Marcipán Ceaușescu, karton Castro, LEGO Duce, Barbie Hitler, Popcorn Churchill, Disney Putyin, Tacskó Horthy, Tescós Napóleon, illetve lufi Kossuth. Most azonban a 24.hu portálnak adott interjújában minden eddiginél keményebben szállt bele Orbán önérzetébe. A humorista szerint egyenesen orvosi eset, ahogy Orbán Viktora Puskás Stadion imázsfilmjében leveszi és elrúgja a város fölött a labdát. Bödőcs kijelentette: azt, hogy

 „a Gazda varacskos Maradonaként berúgja a Karmelita erkélyéről a stadionba a labdát, azt már tényleg pszichiátereknek kell majd kielemezniük”

Bödőcs rájött, hogy Orbán számára egyvalami fáj csak igazán: ha nevetségessé teszik. És ő, ahol lehet, él is ezzel a lehetőséggel. Orbán és környezete persze őrjönghet emiatt, de

a Fidesz képtelen bosszút állni a legnépszerűbb magyar humoristán.

Bödőcs az interjúban elmondta, hogy Baján például politikai okokból nem engedték fellépni, de azóta már ez is változott: „most megnéztem az önkormányzati választás után azonnal, mi van Baján. Most megyek oda is. Én erről nem is beszéltem eddig, azt mondták a szervezőim, ne beszéljek róla, mert kedvet kap a többi hülye is.”

Bödőcs jelenleg veszélyesebb Orbánra, mint az egész ellenzék együttvéve.

A humorista ugyanis bármikor bolondot csinálhat a kormányfőből, nyíltan kimondja, amit mindenki tapasztal és semmilyen módon nem lehet elhallgattatni, mert nem függ a hatalomtól.

A Fideszt ez a gúny úgy marja, mint a sav, de egyszerűen tehetetlenek vele szemben.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!