Hatalmas bajba kerülhet a Fidesz – A DK lerántja a leplet Orbánék lopásáról

Nemrég egy leleplező cikk jelent meg a New York Timesban, melyről mi is beszámoltunk, ahol arról írtak, hogy Orbán “az európai támogatást kegyúri rendszer fenntartására fordítja, amelynek segítségével gazdag embert csinál barátaiból és családtagjaiból”.

A lap még hozzátette azt is, hogy “a feudalizmus modern változata jött itt létre, amelyben a munkát és a támogatást a szolgálatkész kapja, és büntetés a jussa annak, aki nem áll be a sorba”.

A cikk nyomán, mely Orbán rendszeréről rántja le a leplet, hogy hogyan lopják el az agrártámogatásokat a fideszes nagyurak, a Demokratikus Koalíció az Európai Unió Költségvetési Ellenőrzés Bizottsága elé viszi az ügyet.

A világhírű lap azt is kiemeli a cikkben, hogy azt az európai agrárprogramot, mely az Európai Unió létrejöttében kulcsszerepet játszott,

ma azok az antidemokratikus erők zsigerelik ki, amelyek belülről is fenyegetik az unió egységét.

A magyar ellenzéki párt közleményében kijelenti, hogy a lopást és Európa ellenségeit meg kell állítani, ezért a New York Times angol nyelvű cikkét a Bizottság minden tagjának el fogják küldeni, hogy lássák, “hogyan lopják szét Európát Orbánék”.

Hozzáteszik, hogy mi európai magyarok nem hagyjuk, hogy kormányközeli oligarchák nyúlják le a fejlesztésekre szánt pénzeket.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!