Egyre nagyobb a fejetlenség – Egyetlen ügy miatt bukhat a kormánypárt?!

Mint arról mi is beszámoltunk, tegnap válságtanácskozást hívott össze Orbán Viktor, mivel a legtöbb felmérés azt mutatja, hogy a Borkai-ügy miatt kezdenek a kormánypárti szavazók elpártolni a Fideszes jelöltektől. Este pedig ezt megfejelve, megjelent egy névtelen cikk a kormánypárti Magyar Nemzet oldalán, melyben Borkai Zsolt távozását követelték. Mint a cikk írta:

“Borkai Zsolt leborított egy szekérderéknyi rajzszöget, és most arra kényszeríti saját családját és politikustársait, hogy bekötött szemmel, mezítláb sétálgassanak.

Könnyen elkerülhető lett volna ez a helyzet. Már napokkal ezelőtt le kellett volna mondania.

Ui: Egy ország ért egyet Tarlós Istvánnal.”

A cikket megjelenése után nemsokkal eltávolították az oldalról, ami szintén azt bizonyítja, hogy hatalmas fejetlenség uralkodik a kormánypártnál. Úgy tűnik, senki sem tuja mit kéne csinálniuk.

Eddig védték Borkait, mondván magányügy amit csinált, de ha most mégis lemondásra kényszerítik, akkor azzal elismerik, hogy a drogos szexpartit az ellopott közpénzből finanszírozta.

A HVG megkereste Ballai Attilát, a Magyar Nemzet hivatalos főszerkesztőjét, aki a névtelen cikk megjelenéséről majd hirtelen eltűnéséről azt mondta:

“ez egy kolléga véleménye volt, nem szerkesztőségi álláspont, technikai hiba miatt élesedett ki. Ezért levették azt a címlapról”.

A kormánypárti káosz azonban nem csak ebből látható, hanem abból is, hogy míg Borkai egész hétre szabadságot vett ki, meghirdettek egy sajtótájékoztatót, majd röviddel azután lemondták.

Ez is azt bizonyítja, milyen törékeny a Fidesz, és elég egyetlen ügy ahhoz, hogy országos szinten meggyengüljenek.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!