Keresztények legyilkolásához próbált Orbán asszisztálni, de megmutatták neki, hol a helye

Orbán egyszerűen nem érzi azt, hogy milyen súlyos károkat okoz Magyarországnak azzal az általa “pávatáncnak” hívot politikával, amit folyamatosan játszik.

Európai Unió közös állásfoglalásban akarta figyelmeztetni Törökországot a Szíria északi részén, a kurdok ellen indított hadművelet veszélyeire, de a közös elítélő nyilatkozatból nem lett semmi Magyarország miatt, ugyanis a magyar kormány képvisleője mégvétózta a tervezetet.

Persze ez óriási felháborodást keltett, és egyre többen szorgalmazzák -többek között Ursula Von der Leyen- hogy az egyhangú uniós döntéshozatal külpolitikai kérdésekben nem fenntartható, és át kell térni a többségi döntési mechanizmusra.

Ezzel Orbán kezéből kihúznak egy zsarolási lehetőséget,

amivel rendszeresen él. Bár estére változott a kormány álláspontja, és támogatta a szöveget, nem tudjuk mit csikart ki cserébe a miniszterelnök.

Valószínűleg a magát kereszténynek valló, és a keresztények üldözését eddig súlyos szavakkal elítélő Orbánnak gőze sincs, mi folyik most Erdogán parancsára, csak a török állammal folyó vastag fegyverbiznisz lebeg a szeme előtt. Pedig ez megint egy szörnyű háború, ahol ártatlanok halnak meg, most

a török bombák első civil áldozatai egy keresztény család tagjai voltak.

Közben más források arról tettek jelentést, hogy a támadás miatt 11.000 európai ISIS-harcos szabadulhat most ki a kurd börtönökből. Aki pedig ezt akarta védeni a vétójával, az nem keresztény, és semmi joga sincs kioktatni bárkit is a terrorizmus veszélyeiről.

Azonban van egy baljós előérzetünk. Orbánnak lehet, ez volt az eredeti célja. Jöjjenek újra háború elől menekülő emberek, hogy tudja mutogatni a kerítését, hogy legyenek újra terrortámadások Európa szerte, hogy igazzá tegye elmúlt évek alatt harsogott hazugságait. Ne legyen így.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!