Kiakadtak a fideszesek – lemondásra szólították fel a polgármestert!

Igencsak bajban van a Fidesz a teljes kommunikációs hadosztállyal együtt, mert a Borkai botrány egyszerűen védhetetlen. Nem is sikerült mást kicsiholni magukból, minthogy a győri polgármester egy papírból elnyögdécselt valami bocsánatkérés félét.

Orbán láthatóan kivonult az önkormányzati kampányból, próbálja elkerülni, hogy az egyre nagyobb mennyiségben repkedő (sajnos sokszor szószerint is) sz@r rá is fröccsenjen.

Azonban nem volt ez mindig így!

Még 2014-ben a Blikk robbantotta ki Gyömrő polgármesterének botrányát. A lap olyan fotók birtokába jutott, amelyen Gyenes Levente két pucér hölgy társaságában látható, gyümölcsökkel feltálalva, mellette fehér por. Egy másik cikkben pedig bizarr fotósorozat került elő a polgármester szexorgiáiról, amelyeket a balatoni nyaralójában és gyömrői otthonában tartott. Sajnos ma már mindkét cikk elérhetetlen.

Akkor azonban a a Fidesz és a KDNP is kiakadt a polgármesterre, és felszólították Gyenes Leventét, hogy tisztázza magát a sajtóban megjelent vádak alól, vagy azonnal távozzon a közéletből. Ahogy akkori nyilatkozatukban mondják:

„Értékítéletünk nagyon súlyos fogyatékosságáról tanúskodna, ha elfogadhatónak tartanánk azt, hogy Gyenes Levente fehér port szippant meztelen nők testéről”

Nos, Borkai esetében ilyen meg sem fordult a fejükben, sehol egy nyilatkozat, ezért azt gondoljuk, hogy

a Fidesz értékítélete nagyon súlyos fogyatékosságról tanúskodik.

Nem mi mondtuk, hanem ők.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!