“Ne legyen Ön is egy pénzért megvehető fideszes báb!” – Nyílt levélben szóltak Puzsérhoz

Kép: szabadhir.hu

Egyik olvasónk juttatta el hozzánk levelét, melyet Puzsér Róbertnek címzett. A levelet név és változtatás nélkül közöljük:

“Tisztelt Puzsér Róbert!

Azért írok Önnek levelet, mert kíváncsi vagyok a magyarázatára. Ön minek titulálná azt a jelöltet, aki annak ellenére, hogy minden közvéleménykutatás szerint esélytelen a győzelemre, nem lép vissza, így megosztja az ellenzéki szavazókat?!

Tehát adott Ön, és a legesélyesebb főpolgármester-jelölt, Karácsony Gergely, akik ringbe szállnak a Fidesz, így Orbán Viktor egyik bábjával, azért, hogy a főváros újra szabad és élhetőbb legyen.

Ez egy komoly küzdelem Orbán-rendszere ellen,

és mint látható, az ellenzék rájött, csak együttes erővel tudják megdönteni a hatalmon lévő kormányt.

Magyarország, és legfőképp Budapest számára, ez most fontos lenne, és az olyanok, mint Ön is (Berki Krisztiánt nem is nagyon emelném ide, hisz szerintem Ő a Fidesz pénzért megvásárolható bohóca), megosztja a választókat. Arra kérem, lépjen vissza a jelöltségtől és kérje pár százalékos szavazótáborát, hogy támogassák az ellenzéki közös jelöltet! Ha most az egója diktál, és “már csak azért is” ringbe száll, akkor azzal a Fidesz érdekeit fogja szolgálni.

Ugyan arra a szintre süllyed, mint Berki!

Önt ennél értelmesebbnek és gerincesebbnek gondoltam!

Miért nem áll a jó ügy mellé és segíti az ellenzéki pártok munkáját?

Ön is részt vehetett volna az ellenzéki főpolgármester-jelöltek előválasztásán, ahol kiderült volna, kit támogatnak a fővárosi szavazók. Ön viszont ezt kikerülve, önkényesen elindult a győztes jelölttel szemben.

Most sok helyen le lehetne váltani a Fideszt, majd a következő Országgyűlési választáson véglegesen megbuktatni. Ha ez sikerülne, helyre lehetne hozni az országot, visszaállítani a demokratikus rendszert és az egyenlő esélyekkel működő választást.

Ne legyen Ön is egy pénzért megvehető fideszes báb!

Segítsen visszalépésével Orbán rezsimjének megbuktatásában, és támogassa Ön is az ellenzéki közös jelöltet, álljon be Karácsony Gergely mögé!

Ehhez mi se nagyon tudnák mit hozzátenni, egyetértünk a levél írójával. Ha valaki tényleges változást szeretne elérni a fővárosban, és egyetlen célja a Fidesz leváltása, akkor mindenképp az esélyesebb ellenzéki jelöltre voksoljon!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!