Íme a fideszes alamizsna-csomag a nyugdíjasok szavazataiért cserébe

Az önkormányzati választások előtt a legtöbb polgármesternek eszébe jut, hogy mivel évekig nem törődött a kerület választópolgáraival, ideje tenni valamit, és kisebb-nagyobb ajándékokkal kedveskednek. Így tett már több kormánypárti polgármester-jelölt is, akik hol krumplit osztogattak, hol pedig fánkot, vagy saját arcképükkel ellátott sört és üdítőt.

A kormány is kiveszi jócskán a részét a kampányból, hisz érkezik a 9000 forintos rezsiutalvány, és a közmunkásoknak szánt 13. havi fizetésnek megfelelő plusz juttatás is.

Most pedig az újpesti fideszes városvezetés gondolt egy merészet, és egy nagyobb ajándékcsomaggal lepi meg a kerület nyugdíjaskorú választóit, épp az önkormányzati választás előtt.

Múlthéten kezdte el a posta kézbesíteni azokat az értesítőket, mely szerint a 4. kerületi nyugdíjasoknak, a szokásos krumpli mellé, a fideszes Wintermantel Zsolt vezette önkormányzat, ad még

Omnia Silk kávét (250 g),
Lipton Earl Grey teát (25 filter),
Virágmézet (350 g),
Hajdu fodros kocka tésztát,
Hajdu eperlevél tésztát,
és egy pár Gyulai kolbászt is.

A helyi lap, az Újpesti Hírmondó azonban arról is beszámolt, hogy az ajándékok sora itt még nem ér véget: jövő szombaton ingyenesen megtekinthető operett előadásra is várják a kerület nyugdíjasait, akik részt vehetnek még akár egy ingyenes számítógépes oktatáson is.

Nagy kár, hogy ilyen ritkán van csak választás, mert úgy talán gyakrabban kapnának ilyen ajándékokat a választók; vagy ha nagyon elrugaszkodunk a földtől, akkor akár emelhetne a Fidesz a nyugdíjak összegén is, hogy ne választást segítő alamizsnát kapjanak csak az idősek, hanem mindenki megvehesse azt, amire tényleg szüksége van.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!