2 millióból csinált 300 milliót Rogán bizalmasa, bírósági döntés mutatta meg az igazságot

Emlékeznek még a sztorira, amikor az Index három évvel ezelőtt videófelvételeket közölt, amin Rogán és Habony ki-be járkálnak egy lakásba, aminek a tulajdonosa Kertész Balázs ügyvéd, Rogán egyik bizalmasa?

Többévnyi pereskedés után, a Kúria ítéletének eleget téve, Belváros-Lipótváros önkormányzata elküldte a Transparency International Magyarországnak azt az adásvételi szerződést, amiből pontosan kiderül, hogy mentek az ingatlanos ügyek Rogán polgármestersége alatt.

Mielőtt bármibe is belefogunk, kezdjük azzal, hogy az Aulich utca 3. szám alatti, harmadik emeleten található 250 négyzetméteres ingatlan ma kb.

300 millió forintot ér, de az önkormányzat csak 2,2 milliót kapott érte!

Hogy miként lehetséges ez úgy, hogy bár a lopás ténye mindenkinek kiszúrja a szemét, de jogilag mégis le tudták papírozni, azt most lépésről lépésre mutatjuk meg!

  1. 2010-ben a Rogánnal jó barátságot ápoló Fürstner József fogorvos elcseréli addigi  Váci utca 36. szám alatti lakás bérleti jogát ennek az ingatlannak a bérleti jogára.
  2. 2011-ben, mivel Fürstner volt a bérlő, így megvehette az önkormányzat döntése alapján a lakást, 44 millió forintért, bár az becslések szerint már akkor is 100 millió körül érhetett.
  3. Az önkormányzat 42 milliót elengedett az általa megállapított vételárból, mondván, hogy Fürstner ennyitköltött még a Váci utcai ingatlanra, és azt beszámolják neki.
  4. A fennmaradó 2,2 millió forint összegre adtak egy 25 éves részletfizetési lehetőséget, azaz havi 7400 forintot kell fizetni a lakásért!
  5. Az ingatlant ezek után az akkor Rogán Antal polgármester jobbkezének tartott Kertész Balázs cégébe apportálták.

Nos, ha ön is szeretne havi 7400 forintból magának egy 300 milliós lakást, akkor most elárultuk a receptet. Nem kell hozzá más, csak egy korrupt polgármester, dörzsölt ügyvédek, és sok értékes, ellopható lakás, a módszer pedig a fent leírtak alapján működik.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!