A Momentum sajtótájékoztatóján kiabált és köpködött az egyik Fideszes képviselőjelölt édesanyja

Fotó: 24.hu

Botrányba fulladt a Momentum nagykanizsai sajtótájékoztatója, mikor az egyik kormánypárti képviselőjelölt édesanyja sajátos módon fejezte ki véleményét. A nő köpködéssel és kiabálással zavarta meg az ellenzéki párt eseményét, ahol jelen volt Fekete-Győr András, a Momentum elnöke is.

A párt aktivistái és jelöltjei békésen készülődtek a sajtótájékoztatóra Nagykanizsán, mikor egy nő lépett oda hozzájuk,

majd káromkodni kezdett, végül pedig a Momentum emberei felé köpött.

Horváth Jácint képviselőjelölt elmondta az ATV híradójának, megdöbbentő volt számára az, hogy ahogy a hölgy odalépett hozzájuk, egyből agresszíven nekik támadt, kiabált, miközben ők csak azokkal szerettek volna beszélgetni az eseményen, akiket érdekel a városnak kínált programjuk.

A rendzavaró nő távozása után nem sokkal visszatért, majd a sajtót tájékoztató jelöltek elé állva ismét kiabálni kezdett:

“Takarodjanak a migránsaikkal együtt. Mi nem akarunk migránsokat!”

– kiabálta a Fidesz egyik képviselőjelöltjének édesanyja, majd még hozzátette: “Szégyelljék magukat! Mit akarnak itt Kanizsán? Itt van 20 kilométerre a határ”.

Egy másik képviselőjelölt, Berta Krisztián elmondta, hogy nagyon meglepődtek azon a gyűlöleten, mely egyértelműen a Fidesz elmúlt évinek politikájára vezethető vissza. Szerinte a kormánypárt évek óta gyűlöletet kelt az országban, megfélemlít és migránsozik.

A nő újbóli távozását követően, a párt további atrocitások nélkül tudta folytatni a programját.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!