Megdöbbentő eredmények érkeztek! Most kiderül, hogy Puzsér a Fidesz emebere-e

Megérkeztek a legfrissebb kutatási eredmények. Ezúttal a Republikon intézet készített közvélemény-kutatást Budapesten.

A kutatás eredményeiből kiderül, hogy a budapesti választók több mind kétharmada, 68 százaléka tervez részt venni az önkormányzati választásokon, mindössze 19 százalék tervez távol maradni, a válaszadók további 13 százaléka még nem tudja, elmenjen-e. Érdemes észben tartani, hogy a részvétel egy különösen nehezen mérhető és megjósolható arány, korábbi tapasztalatokat figyelembe véve valószínűsíthetjük, hogy a tényleges részvételi arány alacsonyabb lesz, mint a kutatás eredményeiben látott 68 százalék.

Arra a kérdésre, hogy „Kire szavazna Ön az őszi budapesti főpolgármester-választáson?” az összes válaszadó 35 százaléka Tarlós Istvánt, 34 százaléka Karácsony Gergelyt, 5 százaléka Puzsér Róbertet, 1 százaléka pedig Berki Krisztiánt jelölte meg. A kitöltők egynegyede nem tudott vagy nem kívánt válaszolni (bizonytalan).

Más intézetek közelmúltban közzétett felméréseivel összhangban tehát a Republikon kutatása alapján is szoros versenyre számíthatunk, amely a regnáló főpolgármester, Tarlós István és Karácsony Gergely között fog eldőlni, a jelenlegi számok alapján a másik két jelölt nem rendelkezik reális győzelmi eséllyel. A választás végeredményét tekintve kulcsfontosságú tényező lesz az ellenzék mozgósítási ereje. A közelmúlt választási eredményeiből egyértelműen látszott, hogy Budapesten nincs többsége a Fidesznek, Tarlós István legyőzéséhez azonban Karácsony Gergely kampányának hatékonyan kell mozgósítania a meglévő szavazóit és aktivizálni az ellenzéki érzelmű bizonytalanokat.

Ha Puzsér visszalép a jelöltségtől és Karácsony Gergely támogatására szólítja fel szavazóit, úgy szinte bizonyos, hogy Tarlós bukik és új vezetője lesz Budapestnek. Ha teljesen esélytelenül állva marad és végig kitart, azzal bebizonyítja, hogy nem más, mint amit sokan gondolnak róla: egy Fidesz “troll”. Ön mit gondol?….

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!