Mi épül Orbán birtoka alatt? Ennyire fél?

Valami hatalmas épül a föld alatt az Orbán család hatvanpusztai luxusbirtokán! Bár József Nádor főherceg egykori uradalmát példátlan módon őrzik, a sportrepülő hobbit űző Hadházy Ákos független képviselőnek néha sikerül fölébe repülnie és néhány fotót készítenie. Most is ez történt, és a fotók alapján kiderült, hogy

Orbánék birtokán egy hatalmas, föld alatti építményt alakítottak ki!

A képviselő persze rögtön ki is posztolta a felvételeket, de hogy mi lehet a föld alatt, arra ő is csak tippelni tudott. Az biztos, hogy a többi épület építkezése a két hónappal ezelőtti hasonló felvételekhez képest szépen halad, a két hatalmas cselédszállásra felkerült a tető ácsolata, a szigetelés, és le is burkolták. Hadházy meg is jegyezte, hogy aki manapság nem talál mesterembert, azt „töltse el derűvel a tudat, hogy az Orbán-birtokon nem egészen két hónap alatt látványos változások történtek.”

A föld alatti építmény azonban rejtély. Sokan arra tippelnek, hogy bunker lehet.

Hadházy felvetette még, hogy esetleg pincét, mélygarázst vagy wellness részleget alakíthattak ki, de a  fotók alatti felháborodott hozzászólások inkább azt firtatják, hogyan finanszírozhat ekkora építkezést az alig egymillió forint megtakarítást bevalló Orbán Viktor. Van, aki pedig már azt is tudni véli, mi következik: „helikopter leszálló még nincs, azt a végén szokták, hogy a légi úton szállítást menekítést meg lehessen oldani.”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!