Egyre nagyobb az elégedetlenség – elveszítheti biztos szavazótáborát a Fidesz!

A legfrissebb felmérésből, melyet a Závecz Research készített, kiderül, hogy már a fideszes szavazók se értenek mindenben egyet a kormánnyal, így egyre elégedetlenebbek.

A megkérdezettek szerint, függetlenül politikai hovatartozásuktól, úgy vélik, az egészségügy helyzete a legsúlyosabb a fővárosban. Bár az ellenzéki szavazók súlyosabbnak látják a helyzetet, ettől függetlenül mindkét csoport hasonló állásponton van – közölte a 24.hu.

Ezt pedig már nem lehet az előző kormányra fogni.

A fideszes szavazók kezdenek ráébredni, nagyobb a baj, mint ahogy azt a kormány állítja, ez pedig az Orbán-kormány végét is jelentheti!

A kutatás szerint a második helyre a kormánypárti és ellenzéki szavazók is az utak állapotát tették, így a fővárosban a legtöbben a kátyúk miatt bosszankodnak.

A megkérdezettek válaszaiból kiderül továbbá, hogy problémás területek között említik még a légszennyezettséget, a dugókat, a parkolási nehézségeket és a magas ingatlanárakat is. A közbiztonságot pedig viszonylag jónak ítélték meg a fővárosiak.

Ami meglepő még, hogy az időseket jobban aggasztják az ingatlanárak, az egészségügyet pedig épp a fiatalok látják rosszabbnak.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!