Ajtót mutattak Orbánnak Brüsszelben – végleg leszerepelt az EU-ban

Alighogy megírtuk, hogy Orbán egyik legfőbb embere, Trócsányi László csúfondárosan leszerepelt az EU-ban, miután vissza kellett lépnie az Európai Parlament alkotmányügyi bizottságának alelnöki jelölésétől, már robbant is a hír, hogy újabb fideszes erős embernek mutattak ajtót,

Hidvéghi Balázs jelölése ugyanis szintén lekerült a napirendről.

Emlékezetes, a politikus júliusban egyszer már elszenvedett egy megalázó vereséget, amikor a róla szóló szavazást szeptemberre halasztották. Most azonban nemcsak pofont adtak neki, hanem szemlátomást végleg elássák őt, nehéz legalábbis máshogy értékelni, hogy zsinórban másodjára miért vennék le jelölését a napirendről. Dobrev Klára, a DK EP-képviselője Facebook-oldalán a döntésről azt írta, idézzük:

“A Néppárt megértette, hogy azok után, hogy a Fidesz feldúlta a Magyar Köztársaságot, képviselőit senki nem fogja megválasztani. Ezért aztán, hogy megmeneküljenek egy kínos vereségtől, Hidvéghit már el se merik indítani.”

FRISSÍTÉS: A Néppárt megalázó döntésére a Fidesz annyival reagált, idézzük:

Annyira lehangoló Gyurcsányék áskálódása az Európai Parlamentben. Egyszerűen képtelenek megemészteni a magyar emberek döntését és szembe mennek az európai parlamenti választás eredményével, ahol a DK leszerepelt, a Fidesz-KDNP pedig elsöprő győzelmet aratott. A bevándorláspárti Soros-hálózattal együtt azért akarják megakadályozni a fideszes képviselők kinevezését, mert  így akarják elhallgattatni a magyar emberek hangját az új Európai Parlamentben, és az olyan bizottságokban, mint a LIBE, ami eddig a bevándorláspárti javaslatok első számú előkészítője volt.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!