Gyurcsánynál betelt a pohár – Keményen kiosztotta Orbánt!

Fotó: Halász Nóra

Gyurcsány Ferenc a Demokratikus Koalíció elnöke reagált arra a hírre, hogy az Európa-liga selejtezőjének második fordulójában az összes magyar csapat kiesett. A DK elnöke szerint

“így buknak el egy megveszekedett kormány és kormányfő tervei”.

Gyurcsány hozzátette, hogy nem igazán tartja magár futball szakértőnek, de mindenesetre azt látja, hogy “miközben számolatlanul önti a pénzt a fociba Orbán kormánya, most éppen az egyik legjobb magyar csapatot a Fehérvárt ejtette ki a svájci másodosztályban szereplő lichtensteini Vaduz”.

Ebben egyet kell érteni a volt miniszterelnökkel. Az Orbán-kormány hatalomra kerülése óta megállíthatatlanul, gombamód nőnek ki a földből az adómilliárdokból épült stadionok, hihetetlen támogatásokat nyújt a kormány a futball kluboknak, de mindezek ellenére még mindig borzalmasan rossznak lehet mondani a magyar focit.

“Nagyotmondásban jeles, teljesítményben szánalmas.

Ahogy bukik európai politikája, hiszen a szégyenpadon ül, a magyar nagyságról szőtt álmai, miközben romokban az oktatás, a tudományos-, művészeti élet szabadsága, az egészségügy. Csúnya vége lesz ennek.”

– fűzte hozzá Gyurcsány, majd azzal zárta bejegyzését, hogy:

“Ez a pökhendi kisember egyszer még futni fog. De a nyomában leszünk, és azt kapja, amit megérdemel”.

És megint csak igazat kell adni Gyurcsánynak, mivel az országban elég sokan osztják véleményét, sokaknak szúrja a szemét, hogy a hozzál közelállók a magyar embereken élősködnek, míg a többség hónapról hónapra él, és romba dönti az országot.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!