Mészáros lánya szuperhős lett – ezt a sebességet senki nem tudta volna produkálni

Fotó: Komka Péter / MTI

Mészáros Lőrinc egy pézügyi zseni, aki saját bevallása szerint még a Facebook alapító Zuckerbergnél is okosabb, de a lánya egy valamiben még az apjánis túl tesz.

Az csak természetes, hogy a pénzügyi-gazdasági orientáltságot örökölte az apjától, és jelentős részt vállal a Mészáros-birodalom irányításában, de az már-már fantasztikus, ezt milyen sebességgel teszi. Ugyanis taggyűlési jegyzőkönyvek tanulsága alapján, május 30-án

legalább hangsebességgel kellett közlekednie az országban.

Nézzük részletesen a délelőttjét az ország gázszerelő lányának:

11.00 Andrássy út – jegyzőkönyv hitelesítő

11.30 Újpest – jegyzőkönyv hitelesítő

12:00 Herceghalom – levezető elnök

Ez az utolsó út a Google Maps szerint minimum 50 percbe telik, tehát Mészáros Beatrix akkor sem érhetett volna oda, ha 30 másodperc alatt lezavarják az újpesti ülést. De ennél is cifrább a dolog, ugyanis a G7 portálnak az üzletasszony a sajtósán keresztül azt nyilatkozta, hogy az Andrássy úton megtartott ülésen (az Opus Nyrt. képviseletében járt el) csak délben végeztek, azaz egy órán keresztül tartott.

Tehát az biztos, hogy nem lehetett jelen a másik két jegyzőkönyvben szereplő időpontban az adott helyszíneken!

És mindez, a nyilvánvaló hazugság ma Magyarországon nem büntetendő, mert egy több mint 20 éves alkotmánybírósági határozat alapján a büntetőeljárásokkal ellentétben a polgári eljárásjogban nincs állami igény az igazságra! Magyarán, ha nem fáj senkinek, akkor lehet hazudozni, bármit lehet írni taggyűlési jegyzőkönyvekbe! 

De emlékezzünk csak, nem Mészárosék kezdték a gyakorlatot, hanem maga Orbán Viktor, amikor egyszer egy “nem-taggyűlésen” utasított mindenkit, hogy ne ők nyerjék a legtöbbet. Nos, a helyzet csak annyit változott azóta, hogy az utasítás már nem arról szól, hogy “ne mi nyerjük a legtöbbet”, hanem arról, hogy

mi nyerjünk meg mindent!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!