Orbán Európa gyenge embere lett, épp most törlik fel vele a padlót!

Hiába pöffeszkedik itthon Orbán Viktor és hivatkozik a Fidesz győzelmére, ezekben a napokban vele törlik fel a padlót Európában. Olyan a kormányfő, mint az a pincsikutya, aki otthon, a kerítés mögött mindenkit megugat, ezért a baromfiudvar azt hiszi róla, hogy ő a világ ura – de ha kimegy az utcára, csak lapít a nagy kutyák között.

Orbánt most úgy alázzák, mint még soha.

Azt hitte, az EP-választások után majd ő diktálhat Európában, mivel ő meg a szélsőjobbos haverjai lehetnek a mérleg nyelve az Európai Parlamentben. Annyira bízott a sikerében, hogy úgy gondolta, bármit megtehet. Így történt, hogy elárulta és vérig sértette az eddigi szövetségeseit: Junckert úgy ábrázolta a plakátjain, mint Soros emberét, Manfred Webert alkalmatlannak nevezte, még a lakájmédiája lesifotósait is ráuszította, a Néppártot pedig a konzervatív értékek megtagadásával vádolta.

A választás azonban csúfos bukás lett Orbán és szélsőjobbos szövetségesei számára. A Néppárt inkább a baloldal és a liberálisok felé nyit és egyáltalán nincs szüksége a Fidesz 13 képviselőjére. Így aztán most az történik, hogy

Orbán sorsáról azok döntenek, akiket ő korábban vérig sértett.

Orbán egyik legádázabb európai ellenfele, Emmanule Macron kijelentette: „Semmilyen szövetség nem elképzelhető a Néppárttal addig, míg ki nem teszik pártcsaládjukból a Fideszt.”. Valószínűleg a Fidesz által eddig támadott liberálisok is kihasználják, hogy ők lehetnek a mérleg nyelve, ők sem hagyják ki azt a ziccert, hogy Orbánt megalázhassák.

Orbán Európa gyenge embere lett.

Kiszolgáltatott helyzetben van, mások döntenek a sorsáról, és ezt láthatóan nagyon utálja. Semmilyen befolyása nincs, egészen megalázó helyzetben van. Amivel persze nem lenne semmi baj, hisz ráfért már egy kis szerénységi tanfolyam, de a helyzet az, hogy ez a szituáció nem csak Orbán magánügye.

A súlytalan kormányfő az országot is magával rántja.

Ennek pedig mi, magyar állampolgárok isszuk majd meg a levét. Mert ne legyenek kétségeink: ha a gyenge Orbánt Brüsszelben elkezdik csuklóztatni és Magyarországnak vissza kell fizetnie a strómanok által ellopott uniós támogatásokat, akkor azt a Fidesz rajtunk, magyar embereken fogja behajtani.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!