Forradalomtól retteg a Fidesz? Kemény, amit most terveznek!

Nem lennénk meglepve, ha a most kiszivárgott hírek mögött a Fideszben lévő félelem lenne kitapintható. A kutatások szerint a Fidesz megnyeri az EP parlamenti választásokat, bezsebelve a kis, megegyezésre képtelen pártok elveszett szavazatait is.

De gyökeresen más a helyzet az őszi önkormányzati választásokon, ahol szinte nincs olyan jelentős nagyváros, ahol ne lenne teljes ellenzéki összefogás (a Mi Hazánk Mozgalmat nem tekinthetjük ellenzékinek) a Fidesszel szemben. Ez bizony jelentősen átírhatja az ország politikai térképét ősszel. Erre a következő hír fogad minket:

a TEK a vidéki városokba is páncélozott bevetési járműveket fog telepíteni!

Olyanokat, melyeket a fővárosban már eddig is rendszeresen használnak. Mindehhez az a rendkívüli címzéssel kiutalt 5 milliárd forint ad fedezetet, amit egy soron kívüli kormányrendeletben adott a Terrorelhárítási Központnak Orbán Viktor!

Már csak az a kérdés, hogy vajon történtek-e olyan terror cselekmények az elmúlt években ezekben a városokban, ami indokolttá tenné a páncélosok telepítését, vagy csak egyszerű erődemonstrációról, megfélemlítésről van szó?

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!