Nagyon kihúzhatta a gyufát Orbánnál Kövér, szánalmas magyarázkodásba kezdett (+ videó)

A házelnököt Tordai Bence vonta kérdőre.

Mint azt megírtuk, teljesen elgurulhatott Kövér László gyógyszere, nehéz lenne legalábbis mással magyarázni azt, hogy miért szállt volna bele páros lábbal a klímaváltozásba. Emlékezetes, a házelnök nemrég úgy fogalmazott, hogy az, hogy

az emberek nagyobb része tartja komolyabb problémának a klímaváltozást, mint a bevándorlást, a liberális sajtó agymosásának köszönhető.

Több sem kellett Tordai Bencének, a Párbeszéd politikusának, letámadta kedvenc legfőbb közjogi méltatlanságunkat, hogy ugyan mondja már el, mióta lett klímaváltozás-tagadó. Kövér jól kiakaszthatta Orbánt a (valószínűleg nem előre egyeztetett) nyilatkozatával, mert olyat tett, amit még soha:

korrigált.

Azt állította, hogy szavait csak a baloldali média ragadta ki a kontextusából, és ő valójában pont az ellenkezőjét állította annak, amit lehoztak. Merthogy szerinte a klímaváltozás valójában igenis az egyik legfontosabb probléma a világon. Ha viszont tényleg így gondolja, nem értjük, mit keresett ott az eredeti szövegben az “agymosás” szó. Ez kontextustól függetlenül is elég világos beszéd.

Tordai videóját teljes terjedelmében itt megtekinthetik:

https://www.facebook.com/TordaiBencePM/videos/vb.278992483155/2496561403710220/?type=2&theater

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!