Hosszas hallgatás után szólalt meg – utólag már könnyen okoskodik

Sajtóbeszélgetésen osztotta meg Vona Gábor, a Jobbik egykori elnöke terveit és gondolatait a jelenlegi politikai helyzetről. Jelenleg youtbe csatarnát működtet és politikai workshopokat tart, de a pártpolitikától tudatosan tartja magát távol. Ennek ellenére, hogy azt állítja, már nem vesz részt a politikai csatározásokban, azért eleresztett egy kemény mondatot:

“Itt nem lesz kormányváltás. Orbán Viktort nem lehet leváltani.”

Ezzel a mondattal nem először hajtja Orbán malmára a vizet. A Jobbik teljes története Orbánnak kedvezett, hiszen volt egy olyan párt Magyarországon, akihez képest a Fidesz egy mérsékelt középen álló erőnek tűnt, minden hatalomgyakorlási módszerével együtt.

Nem vagyunk az összeesküvés elméletek nagy hívei, de tulajdonképpen Vona irányítása oda vezette a Jobbikot, hogy egy választási vereség után ketté szakadt és a csőd közelébe került, miközben az egészet ma már egy volt szkinhed vezeti. Ez egyetlen embernek jó, akit úgy hívnak hogy Orbán Viktor.

Vona pedig, mintha ehhez az egészhez semmi köze nem lenne, kedélyesen beszélget nyilvános fórumon a mesterséges intelligenciáról, és néha napján benyögi, hogy Orbánt nem lehet leváltani. Jó a stratégia, hátha elszáll azoknak is a reménye, hogy egyszer normális országban fognak élni, akiknek még meg van.

Vonának abban igaza van, hogy Orbán egy komplett rendszert épített ki. Csakhogy ennek a rendszernek most is, és mindig is része volt Vona Gábor is, aki hol a Jobbik élén teljesítette a feladatot, hol pedig “független” videó bloggerként szolgálja ki a rendszert. Ahogy most is tette.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!